Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikirleri Hk.

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Selamın aleyküm agalar kumarı bıraktım 2 ay oluyor kendimi biraz topladım yaş 30 oldu meslek yok meslek edinmek için kurslara bakayım dedim işkur bitane bile meslek açmamış ismek desen hep boş kurslar mağaza market boş iş sizin bildiğiniz bugün karnimi doyurayim değilde beni ileriye taşıyacak gelecekli ne iş yapabilirim bu yaştan sonra yardımcı olup sohbete katilirsaniz sevinirim teşekkürler

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,248
19,194
113
Selamın aleyküm agalar kumarı bıraktım 2 ay oluyor kendimi biraz topladım yaş 30 oldu meslek yok meslek edinmek için kurslara bakayım dedim işkur bitane bile meslek açmamış ismek desen hep boş kurslar mağaza market boş iş sizin bildiğiniz bugün karnimi doyurayim değilde beni ileriye taşıyacak gelecekli ne iş yapabilirim bu yaştan sonra yardımcı olup sohbete katilirsaniz sevinirim teşekkürler
Yazılım öğrenmeye bak internette bir sürü gelişimini sağlayacak videolar var

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,839
2,578
113
Küçük maliyet le al sat yapmaya başla bence reis telefon olur hızlı ticaret olur

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,534
29,236
113
Bu yaştan sonra da meslek öğrenilir ama bu yaştan sonra işe alıp o mesleği öğrenmene olanak tanıyacak işveren bulmak neredeyse imkansız dostum maalesef

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,016
4,777
113
dost hayırlı olsun senin için ama bu foruma girdiğin anda kumara tekrar başlamışsın demektir forumu bıraktığın anda kumarı bırakmış olursun dost

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Ağalar şey olurmu mahalle arası veya başka yer kombi teknik servis desem işi ogrenmek istiyorum bu yaştan sonra da gerçi çırak görünmek absürt kaçar mı bilmiyorumki

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,538
14,754
113
bulunduğun şehrin halk eğitim kurslarına bak kafana yatan en azından ilerisi için işine yarayacak bişey bulabilirsin. rastgele bi iş bulmak yerine gördüğün veya ulan ben şunu yaparım dediğin meslek varsa oradan basla ne iş olsa öğrenirim mantığı 30 yaş sonrası pek işine yaramaz. vardır elbet aklında şöyle bi işim olsa dediğin bişey.

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
bulunduğun şehrin halk eğitim kurslarına bak kafana yatan en azından ilerisi için işine yarayacak bişey bulabilirsin. rastgele bi iş bulmak yerine gördüğün veya ulan ben şunu yaparım dediğin meslek varsa oradan basla ne iş olsa öğrenirim mantığı 30 yaş sonrası pek işine yaramaz. vardır elbet aklında şöyle bi işim olsa dediğin bişey.
Knka var elbet ama meslek edindirme olarak kurs olarak yani işkur var açmamış ismekte hep boş şeyler klavye kullanmi bilmem ne diğerlerinde ücretli kurslar onada sermaye yok hayat zor bakalım mücadele ediyoruz

monbujo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
16
3
Şuan yapılacak en iyi şey bi yerde çalışmak vergi mükellefi olmanı tavsiye etmem. Ama illa olacağım diyorsan iyi bir mali müşavirle çalış mutlaka. Ufak bi halk ekmek büfesi ya da küçük market tarzı bir şey yapabilirsin.

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
Şuan yapılacak en iyi şey bi yerde çalışmak vergi mükellefi olmanı tavsiye etmem. Ama illa olacağım diyorsan iyi bir mali müşavirle çalış mutlaka. Ufak bi halk ekmek büfesi ya da küçük market tarzı bir şey yapabilirsin.
Knka sorun çevre pek yok

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,538
14,754
113
Knka var elbet ama meslek edindirme olarak kurs olarak yani işkur var açmamış ismekte hep boş şeyler klavye kullanmi bilmem ne diğerlerinde ücretli kurslar onada sermaye yok hayat zor bakalım mücadele ediyoruz
kumarı harbiden bıraktıysan ve borçları da sıfırladıysan gerisii hallolur tekrar bulasma yeter

emrahyel76

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
15
8
kumarı harbiden bıraktıysan ve borçları da sıfırladıysan gerisii hallolur tekrar bulasma yeter
Yok bulasmam baba sohbet için girdim bura oynasam zaten 2 ay geçmiş orda oynardım iş bakıyorum şuan boş kalmiyim diye mağaza market basvurduk onda da cagirmadilar