http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Çıkışı Tazminatı

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
425
196
43
Eleman fazlaymış gerileme dönemine girmişler onlar çıkardı
Bu süper işte. Git Bi avukata hocam. İyi bir avukata gözlerini çıkarır. Baya yüklü Bi para alırsın. Arabulıcuya gidersiniz, eğer patron akıllıysa tabi. Eğer arabulucu kabul etmezse mahkemeye gider iş. Bu sefer ayağına gelir patron çünkü 3 verecekken 10 vermek zorunda kalır.

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
Arkadaşım prosudur farklı hata yapma aman,aşk çıkışın varmı ona bak var ise sebep ne göstermişler,bdirkm yapmislarmi
Sigorta çıkışında kendi istegi demişler ama öyle bir durum yok ben imza falanda atmadım, işten çıkardık mesaji hala duruyor

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
Bu süper işte. Git Bi avukata hocam. İyi bir avukata gözlerini çıkarır. Baya yüklü Bi para alırsın. Arabulıcuya gidersiniz, eğer patron akıllıysa tabi. Eğer arabulucu kabul etmezse mahkemeye gider iş. Bu sefer ayağına gelir patron çünkü 3 verecekken 10 vermek zorunda kalır.
İnşallah üstat, peki mahkeme olursa uzarmı

hkmtgnl

hardrock
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,501
2,807
113
giydirilmiş bürüt üzerinden alacaksın unutma yemek yol yakacak ikramiye varsa bunlarıda dahil etsin takip et. yıllık izinlerin varsa onun parasınıda eklettie.
Beyler, son olarak 14 ay çalışmış olduğum firmadan iş çıkışım oldu, bu işlerden pek anlamam tazminat alabilir miyim, alabilirsem ne kadar hakkım olur. Sigorta ödeneği asgari ücret üzerinden.
sonra daha önceden haber vermediilerse ihbar tazminatıda alacaksın. tahminimce 70_80 bin tl olur tazminatım.

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
giydirilmiş bürüt üzerinden alacaksın unutma yemek yol yakacak ikramiye varsa bunlarıda dahil etsin takip et. yıllık izinlerin varsa onun parasınıda eklettie.

sonra daha önceden haber vermediilerse ihbar tazminatıda alacaksın. tahminimce 70_80 bin tl olur tazminatım.
İnşallah olur üstat, ne yıllık izin ücreti nede izin verdiler

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
1,596
113
İnşallah olur üstat, ne yıllık izin ücreti nede izin verdiler
Arkadaşım seni işten kendi istegi ile çıktı göstermiş birşey alamazsın bu şekilde,mahkeme olmadan,birde işten çıkarılma kodu ile işsizlikte alamazsın,10 gün süren var iş yeri sahibinin kodu aşk da değiştirmesi için
Vakit kaybetmeden arabulicuya git bu süre içinde olmazsa farklı yol izle

Kaygısızlar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
680
329
63
Arkadaşım seni işten kendi istegi ile çıktı göstermiş birşey alamazsın bu şekilde,mahkeme olmadan,birde işten çıkarılma kodu ile işsizlikte alamazsın,10 gün süren var iş yeri sahibinin kodu aşk da değiştirmesi için
Vakit kaybetmeden arabulicuya git bu süre içinde olmazsa farklı yol izle
Hepsini yarın deneyeceğim üstat Allah razı olsun

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
almanı tavsiye etmiyorum alsan ne olacak kumarda kaybedersin. Patron en azından başka bir işçinin 1 aylık maaşını verir. Umarım bu yaptığından vazgeçersin.

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,555
1,596
113
Hepsini yarın deneyeceğim üstat Allah razı olsun
Önce arabulucuya başvur,daha sonra elindeki mesajla iskura basvur (kabul etmezler ama başvur) daha sonra iş yeri sahibini ara kodu düzeltmesi için ,arabulucuya başvurduğunu ,anlasamazsak mesai ucreti ,senelik izin diye mahkemeye başvuracağını şöyle,ayrıca elindeki mesajla yalan bildirim diye ayrıca mahkeme açacağını soyle aşk ya yalan nuldiirm diye