http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Bankası Kredi kartı

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,245
3,839
113
İş bankası kredi kartını yapılandırmıştım arkadaşlar ilk 2 taksidini zamanında ödedim 3. taksidini bazı nedenlerden dolayı 5 gün aksadı bu 3. taksidi 4. taksitle birlikte ödesem sıkıntı olur mu bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yardımcı olur mu ?

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
İş bankası kredi kartını yapılandırmıştım arkadaşlar ilk 2 taksidini zamanında ödedim 3. taksidini bazı nedenlerden dolayı 5 gün aksadı bu 3. taksidi 4. taksitle birlikte ödesem sıkıntı olur mu bilgisi dahilinde olan arkadaşlar yardımcı olur mu ?
Sıkıntı olmaz..
Bende senin gibi taksitlendirdim..hatta üç taksit bile beklettim..

Husobey31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,245
3,839
113
geçikme faizi ne uyguluyolar dost

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,288
4,557
113
faiz uyguluyorlar namussuzlar başka birsey olmaz sanmam

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,288
4,557
113
sana tavsiye kardes misal borç 10k ya taksit eline 2 3 k da geçse yatır parça parça süreyi bekleme o zamanı gelince çekecek ordan kısmı de olsa ödensin bende aynı şeyi yapıyorum suan

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
68
28
Kredi notun düşer bankacıyım ve bir miktar da faiz ödersin

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Yok yawws..birşey olmaz..benimde isbank kredi kartım vardı..diyorumya..hep geriden ödedim..bazen iki bazen üç taksit günü bile gecikti
Kanka benim de 6500 borç var bu ay ama odeyemedim şuan bugündu ödeme gunu bu ay para yok elimde faiz çok biner mi %5 ama bu ayı diğer ayla ödesem ne kadar tutar ki

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Elaleme acıyıp borç verip alamayıp kredi borcumu odeyemedim siz siz olun en yakınıniza para vermeyin sonra mesaja bile bakmazlar

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
68
28
Kanka benim de 6500 borç var bu ay ama odeyemedim şuan bugündu ödeme gunu bu ay para yok elimde faiz çok biner mi %5 ama bu ayı diğer ayla ödesem ne kadar tutar ki
Ek hesapsa sıkıntı faizi günlük işler kredi aylık mesela esnek hesap büyük giydiriyor

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Yok olmaz baboş puanın düşer sadece hep geciktirerek ödemiyorsun sıkıntı olmaz
Valla tek kredi kartim bu hep ödedim ama bu ay çektim yedim sona geldim odeyemedim de şimdi diger aya atacak faizim %5 di aylık diğer ay inşallah toplu ödeme şansım olur

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
7,155
8,056
113
Yok olmaz baboş puanın düşer sadece hep geciktirerek ödemiyorsun sıkıntı olmaz
Kral birde ya limit arttırma için üst üste 3 kez mobil uygulamadan basvru yaptım redoldu 2 gündür başvuru yeri kapalı hakkınız dolmuştur diyor acmadilar

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
68
28
Kral birde ya limit arttırma için üst üste 3 kez mobil uygulamadan basvru yaptım redoldu 2 gündür başvuru yeri kapalı hakkınız dolmuştur diyor acmadilar
Mobilden başvuru yapma dışarda saha satış ekipleri doşanıyor denk gelirsin mutlaka onlara yaptır zaten şuan anlamı yok başvurmanın puanın düşmüş yoksa red vermezdi banka düzenli öde 3 ay sonra şubeden bakarsın en kötü