http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Bankası Hatası

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,702
5,775
113
Dostlar böyle bir hata alıyorum sebebini bilen varmı iş bankası hesabı ile sitelere para çıkışı yapmadım hiç ancak ziraat bankasından parça parça 10 küsür işlem yaptım iş bankası hesabıma para aktardım acaba ondan olabilir mi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

Ekli dosyalar

AbdullahPalaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
1,476
113
Dostlar böyle bir hata alıyorum sebebini bilen varmı iş bankası hesabı ile sitelere para çıkışı yapmadım hiç ancak ziraat bankasından parça parça 10 küsür işlem yaptım iş bankası hesabıma para aktardım acaba ondan olabilir mi bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Cevabini vermiş şubeyle görüş izin ver diyor

AbdullahPalaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,813
1,476
113
Bankaya gitmeden olmaz muhtemelen 2dk uğraman lazım

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
hafta içi çarşı izni alınıyor derdini anlat kartımla ilgili problem var bankaya gitmem lazımmış vs. diye izin verirler

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
zamanında seri işlem yaptığım için banka geçici bloke koymuştu karta mecbur şubeye gittiydim kaç yıl önce ama telefonla hallolur mu şu an emin değilim yine şubeye gitmen gerekebilir izin yoksa kalır öyle yapacak bir şey yok

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,702
5,775
113
zamanında seri işlem yaptığım için banka geçici bloke koymuştu karta mecbur şubeye gittiydim kaç yıl önce ama telefonla hallolur mu şu an emin değilim yine şubeye gitmen gerekebilir izin yoksa kalır öyle yapacak bir şey yok
10 küsür para aktardım başka hesabımdan ondan mı acaba

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme talebinde bulunabilirsin eğer gidememe durumun var ise yardımcı oluyorlar