Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Bankası Giriş Yapamıyorum

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
973
113
Dostlar merhaba bir kaç gündür 20 30k her gün kredi kartından bir işlem yapıyordum tosla falan filan yine kullanabilir limitim vardı bir kaç işlem deniyordu bir anda attı sistem beni böyle hata alıyorum nasıl yaparız bilgisini olan başına gelen var mı ?

Ekli dosyalar

yesiltepe535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
261
83
Dostlar merhaba bir kaç gündür 20 30k her gün kredi kartından bir işlem yapıyordum tosla falan filan yine kullanabilir limitim vardı bir kaç işlem deniyordu bir anda attı sistem beni böyle hata alıyorum nasıl yaparız bilgisini olan başına gelen var mı ?
Şubeye başvur diyor gidip bakacaksın artik

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
19,377
8,222
113
Müşteri hizmetlerini ara bi istersen

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
ATM'den işleme açık hesabın..sadece güvenlik gerekçesiyle sistemsel internet bankaciligin kapatilmis..çok giriş denenmiş..supeli işlem gerekçesiyle,senin güvenliğin için yani.m

Korkulacak birşey yok..

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
973
113
ATM'den işleme açık hesabın..sadece güvenlik gerekçesiyle sistemsel internet bankaciligin kapatilmis..çok giriş denenmiş..supeli işlem gerekçesiyle,senin güvenliğin için yani.m

Korkulacak birşey yok..
Tamam kral sağ olasın ben şimdi gidiyorum bankaya zaten ya dedim herhalde ceza falan mı girdi bir de eyvallah sağ ol

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
973
113

Korkulacak birşey yok..
Temsilci de bankaya gidin dedi hemen açılır mı acaba

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,500
2,176
113
Şifremi unuttumu denedinmi bazen böyle blokelerde çözüm oluyor

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,886
4,838
113
Bu AMK sitesi (bankaları) iş adamlari şirketler milyonlarca liralık havale işlemlerine gık demiyor sorgulamiyor da 3 5 binlik gariban havalesini ecüğünü sorguluyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
İscepe girebilen varmi yaptiklari ise soham bu nedir ya kaç saattir işlem yapamıyorum sigarada alamadim