http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İrade Olmazsa Kaybederiz

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,151
596
113
177 TL yükledim 5109 yaptım irade olmayınca 5 bin TL yi 10 bin yapayım derken sonuç hep aynı aslında kumarda en büyük sorunumuz İRADEMİZ
Ekli dosyayı görüntüle 453627Ekli dosyayı görüntüle 453628
Geçen gün ilk defa biraz daha fazla kazanayım derken başarılı oldum . Ama hiç unutmam kaza yapmıştım agir hasar vardı arabada o gece 200 lira falan atmıştım hesaba sabaha kadar oynadim hatta saat 10 falan olmuştu kaza parasını cikarmisttim ulan dedim Bi kaç bin de cepte harçlık olsun onu cikarayim dedim sonuç hepsi 0

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
558
138
43
Bende öyle çok kaybettim ama artık kazandığım an birakiyorum kazanamasamda az az oynayıp devam ediyorum mesela bir saat önce bin TL
attım 15 dakika sonra slottan kasayı 6000 yaptım çektim daha fazla üstüne gidince kasa gidiyor.neden durmuyoruz borcumuz vardır beşi on yapayım borç kapansın veya borcun yoktur beşi on yapayım şunuda alayım bunuda alayım deyip durmuyoruz sonuç ne koca bir sıfır

Nurullah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
855
482
63
MBA. 55. 62. 57 sayı çıkmış 3 K basmıştım NBA MAÇINA CLEVLANDA SON PER olmayacak oldu 27-18 bitti

bi daha takip bile etmedim

250.000 kişi üst. Oynarsa üst gelmez 2+2=4 Bu kadar. Basit

Kumarda kaybetme asıl sebebi limit yok irade yok
HER ZAMAN KASA KAZANIR

muti1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
163