Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İphone Hk.

umutnalbant2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
1,203
93
İPhone cihazınız orijinal mi veya hangi ülkede üretilmiştir; 👇
Ayarlar-Genel-Hakkında
Model numarası:
M harfi ile başlıyorsa yeni bir cihaz (Sıfır işlem görmemiş)
F harfi ile başlıyorsa yenilenmiş yada yenilenme sürecinden geçirilmiş bir cihaz
N harfi ile başlıyorsa değişim cihazı servis talebiyle yenilenmiş bir cihaz
P harfi ile başlıyorsa özelleştirilmiş cihaz (Kişeye özel üretim)
Model numarası sonunda ülkere ait kodlar
B : İngiltere ve İrlanda
BZ : Brezilya
C : Kanada
CH : Çin
CN : Danimarka, Norveç
CZ : Çek Cumhuriyeti
D : Almanya
DN : Avusturya, Almanya, Hollanda
EE : Estonya
E : Meksika
F : Fransa
FD : Avusturya, Liechtenstein, İsviçre
GR : Yunanistan
HN : Hindistan
J : Japonya
KS : Finlandiya, İsveç
LA : Honduras, Guatemala, Kolombiya, Peru, Ekvator
LE : Arjantin
LL : ABD
LZ : Paraguay, Şili, Uruguay
MG : Macaristan
NF : Belçika, Fransa
PL : Polonya
PO : Portekiz
PP : Filipinler
RO : Romanya
RS : Rusya
SL : Slovakya
T : İtalya
TU : Türkiye
X : Avustralya, Yeni Zelanda
Y : İspanya
ZA : Singapur
ZP : Hong Kong
burdaki yenilenmiş kavramı bayilerce yapılan değişimi kapsıyor. yani yrtkili bir firma tarafından değişim yapılırsa dediğin gibi yazıyor ama merdivenaltı değişimlerde model no değişmez. adam işlemciyi alır birinden diğerine takar oldu bitti. şu an yur dışı sıfır alacağın ip13-ip14 ler yüzde 95 yenilenmiş cihaz.. iphone 15 alsan bile yüzde 20-30 yenilenmişe denk gelirsin. onun için yapacağın en mantıklı işlem ya ip 16 pro alacaksın ya da 15 vs alacaksan kapalı kutu alacaksın

jrhusojr06

Tek şansım vardı, kumarda yandı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,843
813
113
burdaki yenilenmiş kavramı bayilerce yapılan değişimi kapsıyor. yani yrtkili bir firma tarafından değişim yapılırsa dediğin gibi yazıyor ama merdivenaltı değişimlerde model no değişmez. adam işlemciyi alır birinden diğerine takar oldu bitti. şu an yur dışı sıfır alacağın ip13-ip14 ler yüzde 95 yenilenmiş cihaz.. iphone 15 alsan bile yüzde 20-30 yenilenmişe denk gelirsin. onun için yapacağın en mantıklı işlem ya ip 16 pro alacaksın ya da 15 vs alacaksan kapalı kutu alacaksın
yenilenmiş cihazlar bozulma garantilimi reis

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,207
917
113
Yurtdışı alınıyorsa bazı ihtimallere göz yumulacak elbette yenilenmiş mi acaba diye bi düşüncen olmayacak çevremde çok yurtdışı kullanan var hiçbiri de bi problem sorun yaşamadı ha cihaz belki sağlam çıkar yada telefon yerine başka bişey çıkar orasını bilemem onu alacak olan arkadaş detaylı araştırır ona göre karar verir alır yurtdışı alınacaksada zaten güvenebilinir yerlerden alınır ha kafam ağrımasın istiyosanızda gider 90 100k verilir sıfır kapalı kutu alınır 5 6 sene kullanılır

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
iphone 13 toplama şuan. 15 aşağısı alınmaz

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,269
708
113
bence yenılenmıs al hem taksıtle verıyolar trendyol hepsıburada nerdeyse yarı yarıya fark edıyor ben aldım 0 hıc bı farkı yok sadece haporlor degısmıs

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,658
1,414
113
Orjinal spot yurtdışı isteyen varsa uygun fiyata yardımcı oluruz

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
bence yenılenmıs al hem taksıtle verıyolar trendyol hepsıburada nerdeyse yarı yarıya fark edıyor ben aldım 0 hıc bı farkı yok sadece haporlor degısmıs
hbbilişimden yedek bi telefon oldum 7 gündür kargoya vermediler. umarım bir ay içinde gelir :D

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,175
1,797
113
bende yd 15 pro max var 10 numara valla hiç sıkıntı yaşamadım

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,961
6,009
113
çevremde yenilenmiş alıpta özellikle (easycepten) telefonu 2-3 ay içnde arızlanmamış insan yok

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,730
1,208
113
Ben 12 çıktığından beri kullanıyorum memnunum. Benim gibi bir slotcuya dayanmışsa bunca sene, ve okadar düşmeye uçmaya rağmen halen taş gibi

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,079
472
83
Yurt dışı 15den aşağı alma para biriktir onu al alacaksan aciliyetin yoksa.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,961
6,009
113
Ben aldım hiç sorun yaşamadım.
yarı yarıya demekki piyango gibi sorun çıkarıp çıkarmaması benm tercihim herzaman 0 cihazdan yanadır 5 senenin altında cihaz kullanmışlığım yok samsung nokia kullandım bugune kadar hep 0 cihaz bir alt modelini al 0 al konu sahibine tavsiyem

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,542
5,112
113
Huawei mate 30 pro al ikisinede 100 çakar 😁