- 6,636
- 3,664
- 113
Sorunu tam anlatamıyom kısaca yazayım çünkü bu sayfa bile direk kapanıyor
Ekli dosyalar
-
7.6 KB Görüntüleme: 71
Reis internetin de girmeyi dendin mi 4G girmeyi dener misin ( HÜCRESEL VERİ )Hep şu hatayı alıyorum iphone a yeni geçtim “ Bir sorun oluştuğu için bu sayfa tekrar yüklendi gibisinden hata veriyor
Iphone yapiyor kanka 7plus vardi bende ayniydi oyunda atiyouDüzeltmeme yardımcı olun çok sinir bozucu valla
Denedim gene oluyor sinir bozucuReis internetin de girmeyi dendin mi 4G girmeyi dener misin ( HÜCRESEL VERİ )
Bendede 7 var 128 gb nasıl düzeltirimIphone yapiyor kanka 7plus vardi bende ayniydi oyunda atiyou
Para bolsa bana gönder 🤣Çözene 20 tl payfix
Payfix ten 20 TL işlem yapılmıyor ki kardeş çok güzel teklif ama tebrik ederim.Çözene 20 tl payfix
Daha yeni aldım teli 128 gb hafıza oyunda yüklemiyorumBu bende de çok oluyor. Cpu-x programını indir hafızayı temizleyip telefonu bastan baslat devam
Yapacak bir sey yok adamlar her şeyi isletim sistemine gore tasarlamis en kral oyunu sisteme yükleyip oynarsin sorun olmaz ancak sistemin dışına cikip tarayicidan oynarsan yetersiz kaliyorDaha yeni aldım teli 128 gb hafıza oyunda yüklemiyorum
Mozilla yükle ordan dene sorun hallorcak20 dk kapalı durdu açtım gene aynı sorun bir sorun oluştuğu için bu web sayfası yeniden yüklendi diyor
Duzeelmez samung not4 edge kullniyom kadmiuo bile . Redmi 9 vardi kasiyodu sattim iphone 7 oyundan atiyodu sattim bunda oyle bisry yokDaha yeni aldım teli 128 gb hafıza oyunda yüklemiyorum