http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İphone 7 Batarya Sorunu

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
arkadaşlar telefon iphone 8, alalı 3 seneyi geçti, son 4-5 aydır teli kullanırken oyun oynarken vs ısınıyor aniden uygulamadan-tarayıcıdan çıkıyor ama teli kapatıp açınca düzeliyor

bunun bataryasını değiştirsem ilk günkü gibi rahat rahat uzun uzun kullanabilirmiyim donma kasma olmadan. telefonculardakiyle internette satılan bataryalar aynımı. sorun bataryada zaten belli de yeni bataryamı alayım yeni telefon mu karar veremedim telefon da eski, yardımcı olursanız

Fenerbahce35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,178
124
63
Güncelleme sorunu olabilir ayarlardan cihaz ve batarya bakimi yaparsan düzelir

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
arkadaşlar telefon iphone 8, alalı 3 seneyi geçti, son 4-5 aydır teli kullanırken oyun oynarken vs ısınıyor aniden uygulamadan-tarayıcıdan çıkıyor ama teli kapatıp açınca düzeliyor

bunun bataryasını değiştirsem ilk günkü gibi rahat rahat uzun uzun kullanabilirmiyim donma kasma olmadan. telefonculardakiyle internette satılan bataryalar aynımı. sorun bataryada zaten belli de yeni bataryamı alayım yeni telefon mu karar veremedim telefon da eski, yardımcı olursanız
Sat knka iyi para eder :D

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,692
6,746
113
Elinizdeki teknolojik aletlerin değerini iyi bilin bundan 6 ay önce 1250 tl ye koyduğum toplama pc suan 2350 tl ye vermiyorum 2500 yazmışım :D o zamanlar alıcısı yoktu