Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İphone 14 Pro

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
Selam arkdaşlar ios26 güncelledim tekefonum sessizdeken whatsaptan gelen bildirim titremiyor sessizddn sms geliyor bunu nasıl düzeltebilrim bilen varmı

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,207
917
113
Selam arkdaşlar ios26 güncelledim tekefonum sessizdeken whatsaptan gelen bildirim titremiyor sessizddn sms geliyor bunu nasıl düzeltebilrim bilen varmı

Beta (deneme test) sürümü olduğu için anlık bu tarz hatalar alabilirsin güncellemenin tamamen bitmiş halini bekleseydin keşke😕

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
Beta (deneme test) sürümü olduğu için anlık bu tarz hatalar alabilirsin güncellemenin tamamen bitmiş halini bekleseydin keşke😕
Valla boştum yapalım dedik yaptık wpden mesaj gelirken sessizden geliyor titremesi herşeyi açık gene olmuyor

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,207
917
113
Valla boştum yapalım dedik yaptık wpden mesaj gelirken sessizden geliyor titremesi herşeyi açık gene olmuyor
Bu bölüme baktın mı?
Ayarlar
Ses ve dokunuş
Dokunuşlar
Her zaman oynat seçip sessizde sms wp dan sms dener misin birde
IMG_7083.png

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,207
917
113
Sesiz moda oynat hepsi yaptım olmuyor şimdiyorımlara baktım beta26 herkeste aynı sorun var kasıyor bildirimde titreşim olmuyor diye 18.5 sürümede dönemiyoruz
18.5 sürümüne geri dönmen için pc, pc de son sürüm itunes yüklü olması lazım ve mevcut iPhone cihazının icloud dahil a dan z ye yedeklemen lazım yedek alman lazım çünkü yedek olmadığı için eski 18.5 sürümünü geri yüklediğin de veri kaybına uğratabiliyor ya da en baştan uğraşıyor uygulamaları kurmak için bu da zamanını alır min 3 saat
Not istediğin sürümün imzalı versiyonu sitede mevcut ise pc ye indirip kurabilirsin

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
18.5 sürümüne geri dönmen için pc, pc de son sürüm itunes yüklü olması lazım ve mevcut iPhone cihazının icloud dahil a dan z ye yedeklemen lazım yedek alman lazım çünkü yedek olmadığı için eski 18.5 sürümünü geri yüklediğin de veri kaybına uğratabiliyor ya da en baştan uğraşıyor uygulamaları kurmak için bu da zamanını alır min 3 saat
Not istediğin sürümün imzalı versiyonu sitede mevcut ise pc ye indirip kurabilirsin
şansa pc yok mecbur öyle kalacak illaki düzelmesi lazım

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,937
3,099
113
Kalsın ya bu şekilde yapacak birşey kalmadı millette kasma donma var bendd yok sadece titreşim olmaması kafamı bozdu

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,207
917
113
Ses yükseltme veya ses kısaltma tuşu ile güç tuşuna aynı anda 3 saniye basılı tut görselde ki gibi cihaz kendini resetlicek sanmıyorum ama bi ihtimal eğer o şekilde de düzelmezse mecburen ios26 optimize edilip düzeltine kadar bekleyecenIMG_7084.png

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,679
2,593
113
Ne güzel dertleriniz var dertlerinize özendim.benim redminin ön cam tepeden ayrılıyor bazen dokundugumda cam elime geliyor.iphone falan ne büyük luks