http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İp Tv Önerileri

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,477
3,292
113
Dostlar malum akşam maç var normalde izlediğim uygulamalar ve siteler var ama çoğunda donma kasma problemi yaşıyorum ip tv kullanan donma kasma problemi çıkarmayan önerisi olan var mı 50 tane ip tv var hangisinden alsak hangisine güvensek bilemedik önerisi olan memnun olup paylaşan olursa sevinirim

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,802
1,719
113
hocam maddi durumun ve internet durumun iyise korner tv iyidir ama tuzludur diger iplere göre katı kuralları da var koaly gelsin

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,741
1,007
113
Satari Tv IPTV uygulamada tivimate 599 TL ücret uygulama Satari Tv 1250 yıllık bu ikisi çok iyi bence

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,477
3,292
113
Vizyon ip tv yazdım ilk çıkan sayfadan aldım ben dost

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,181
1,443
113
Neden iptv peki digitürk yeni abonelere tüm maçlar 300-500 tl arası veriyor diye duymuştum

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,874
1,413
113
elimde ip tv bilgileri var maç için bir kişiye yardımcı olabilirim.

Aktas25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,309
2,693
113
Bende alan olursa uygun fiyata ip tv satablirim

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
629
113
Dostlar malum akşam maç var normalde izlediğim uygulamalar ve siteler var ama çoğunda donma kasma problemi yaşıyorum ip tv kullanan donma kasma problemi çıkarmayan önerisi olan var mı 50 tane ip tv var hangisinden alsak hangisine güvensek bilemedik önerisi olan memnun olup paylaşan olursa sevinirim
Kardeşim ben aylık 550 TL ye beinconnect kullanıyorum. Keyfime bakıyorum. Ne uğraşıyorsunuz alın kullanın.

Skorsky

𝙈𝙆𝘼 ∞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,477
3,292
113
Kardeşim ben aylık 550 TL ye beinconnect kullanıyorum. Keyfime bakıyorum. Ne uğraşıyorsunuz alın kullanın.
Güzel kardeşim beinconnect alırsam 4 5 lig var ip tv aldım bütün kanallar bütün ligler var 100 tane spor kanalı var tivibusundan s sportuna herşey var bende sadece süperlig ingiltere falan izlemek istesem beinconnect alırdım ama bütün maçlar olunca ip tv mantıklı geldi

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,783
2,023
113
Dizi film izlemek için iptv hediye etmek isteyen varsa dm beklerim :D

CodyRhodes