- 13,956
- 13,086
- 113
Gönder gelsin dostumdost arkadaş önerisiyle aldım ben bir tane 2 hafta önce, özelden paylaşayım istersen irtibat.
Gönder gelsin dostumdost arkadaş önerisiyle aldım ben bir tane 2 hafta önce, özelden paylaşayım istersen irtibat.
Aynen ligler başladı bir yıllık sağlam yerden alalım keyfimize bakalım donma kasma olmadanAdam gibi ip TV yok çoğu dolandırıcı kullanan aktif olarak kullanan varsa kaliteli yayın yazsanız buraya
Buraya yazamayız, tel no/whatsapp/telegram paylaşımı yasakAdam gibi ip TV yok çoğu dolandırıcı kullanan aktif olarak kullanan varsa kaliteli yayın yazsanız buraya
Telegramdan yazicaksinKardes linki nedir
Tamam kanka özelden yaz bikuosan 😄Buraya yazamayız, tel no/whatsapp/telegram paylaşımı yasak
kardeşim direkt bein sporta alsana aylık 299 TL 6 ay boyunca bütün dizi ve film kanalları hediye ayrıca 1 sene bein connectde bedava ne uğraşıyorsun ip TV ile filanMerhaba dostlar
İp tv kullanan varsa öneri alabilirmiyim aksamki fener macinida rahatca izleyebilicegimiz teşekkürler.simdiden
Digiturk var zaten evdekardeşim direkt bein sporta alsana aylık 299 TL 6 ay boyunca bütün dizi ve film kanalları hediye ayrıca 1 sene bein connectde bedava ne uğraşıyorsun ip TV ile filan
Cikmiyor ne yazicazTelegramdan yazicaksin