http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnternet fiyatı hk ( konu dışı )

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,152
4,984
113

Ekli dosyalar

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,152
4,984
113
O internete bagliysan şuan linke tıkla test yapıp ekran resmi at bakalım
Anlamadığım birşey var 50 mbps en düşüğü zaten birde onu da düşürüyorlarsa ben nasıl yinede donmadan girebiliyorum üstelik TV de bile donmuyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
Arkadaşlar sadece bilgi almak için paylaşıyoruz ilgilenmeyenler yazmasınlar
TTNet Fiber internet kullanıyorum aylık 270 TL ödüyordum bu ay 365 geldi ve güncel fatura ise 425 TL gözüküyor müşteri hizmetlerine sordum ilk 6 ay fiyatı dedi sonraki ay değişti fiyatı dedi.
Annemin bir lafı var : Dur ayağını yer edeyim gör sana nedeyim bunlarında bu hesap oluyor
Özel durumumuz var indirimli kullanıyoruz %25
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mb'le kadar sınırsız piber net tarife
Yada daha uygun var mı internet kurumu bildiğiniz
Benimki 320 falandı TTNet bu ay taahhüt doldu 600 yaptılar hazırlan sende

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Arkadaşlar sadece bilgi almak için paylaşıyoruz ilgilenmeyenler yazmasınlar
TTNet Fiber internet kullanıyorum aylık 270 TL ödüyordum bu ay 365 geldi ve güncel fatura ise 425 TL gözüküyor müşteri hizmetlerine sordum ilk 6 ay fiyatı dedi sonraki ay değişti fiyatı dedi.
Annemin bir lafı var : Dur ayağını yer edeyim gör sana nedeyim bunlarında bu hesap oluyor
Özel durumumuz var indirimli kullanıyoruz %25
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mb'le kadar sınırsız piber net tarife
Yada daha uygun var mı internet kurumu bildiğiniz
Bu miktara bedava antepli dost 350 liraya bu devirde fiber internet kullanmayı bırak 1 porsiyon et İskender yiyemiyorsun. Hem sen zengin adamsın 20 bin 20 bin paraları götüren adamsın sormak yakışmadı