http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnternet fiyatı hk ( konu dışı )

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,152
4,984
113
Arkadaşlar sadece bilgi almak için paylaşıyoruz ilgilenmeyenler yazmasınlar
TTNet Fiber internet kullanıyorum aylık 270 TL ödüyordum bu ay 365 geldi ve güncel fatura ise 425 TL gözüküyor müşteri hizmetlerine sordum ilk 6 ay fiyatı dedi sonraki ay değişti fiyatı dedi.
Annemin bir lafı var : Dur ayağını yer edeyim gör sana nedeyim bunlarında bu hesap oluyor
Özel durumumuz var indirimli kullanıyoruz %25
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mb'le kadar sınırsız piber net tarife
Yada daha uygun var mı internet kurumu bildiğiniz

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
20,300
8,631
113
Turka
TTNet Fiber internet kullanıyorum aylık 270 TL ödüyordum bu ay 365 geldi ve güncel fatura ise 425 TL gözüküyor müşteri hizmetlerine sordum ilk 6 ay fiyatı dedi sonraki ay değişti fiyatı dedi.
Annemin bir lafı var : Dur ayağını yer edeyim gör sana nedeyim bunlarında bu hesap oluyor
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mp'le kadar sınırsız piber net tarife
Türksat uydunete bı bak

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mp'le kadar sınırsız piber net tarife
Su an bedava 600 lira ödüyorum ben 100mb turktelekom fiberde değil

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Sizce fiyat 330-370 arası gelirse iyi mi kötü mü 50 mb'le kadar sınırsız piber net tarife
Telekomda tanidik var dost kimligini at ozelden sinirsiz 65mbps hiz aylik 160 liraya bagliyor personel kampanyasindan

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Türknet kullan kota yok
İyi forumlar
Fiber varsa
100 mgb hz

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Antepli hiç hız testi yaptinmi Türk Telekom 50 diyorsa hızın maksimum 20 25 mbps dir

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,725
1,001
113
bende 600 lira ödüyor fiber

oguzdemir277

𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓖𝓲𝓿𝓮 𝓤𝓹
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
263
83
Ben kablonet kullanıyorum fiber sınırsız 450 tl oldu

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,152
4,984
113
Antepli hiç hız testi yaptinmi Türk Telekom 50 diyorsa hızın maksimum 20 25 mbps dir
Hayır hız testi yapmadım hiç çünkü şimdiye kadar hiç donma falan olmadı hatta televizyonu vifiye bağlayıp belgesel izliyordum donma yoktu
Birde 3 gün önce misafir vardı evde 9 kişi bağlanmıştı biri birşey demedi internet ile ilgili
Sence doğru mudur 50 mbps

abdulgfb06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,320
833
113
Türknet kullanıyorum memnunum 100mbhs 400 tl

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Hayır hız testi yapmadım hiç çünkü şimdiye kadar hiç donma falan olmadı hatta televizyonu vifiye bağlayıp belgesel izliyordum donma yoktu
Birde 3 gün önce misafir vardı evde 9 kişi bağlanmıştı biri birşey demedi internet ile ilgili
Sence doğru mudur 50 mbps
O internete bagliysan şuan linke tıkla test yapıp ekran resmi at bakalım

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Aynen bize 100 diye kitlediler 80i geçtiği yok rezalet tahhut bitsin degisicem
Sözünü verdiği hızı veremiyorlar söyledikleri hızlar yalan netspeed kullanıyorum yillardir kaç diyorsa o hızı veriyor kotasiz aylık 300 ödüyorum şuan Türk Telekom sorundan başka bişey değil

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Sözünü verdiği hızı veremiyorlar söyledikleri hızlar yalan netspeed kullanıyorum yillardir kaç diyorsa o hızı veriyor kotasiz aylık 300 ödüyorum şuan Türk Telekom sorundan başka bişey değil
Netspeed ne baskan

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Netspeed ne baskan
İnternet firması o da Türk Telekom alt yapısı üzerine internet veriyorlar ama hem paketleri daha uygun hem söz verdikleri hızı veriyorlar taahhüt yok aylık yenilenir ama istediğin an kapatirsin

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
İnternet firması o da Türk Telekom alt yapısı üzerine internet veriyorlar ama hem paketleri daha uygun hem söz verdikleri hızı veriyorlar taahhüt yok aylık yenilenir ama istediğin an kapatirsin
İyiymiş bakayim bi sagol baskan

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,029
13,147
113
Ama fiber yok bizim burda