http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnternacional v Botafogo Maçı Hk.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
Takip eden oldu mu dostlar? Gözümüze sokmaya başladı adamlar net şikeli. Bir Allah'ın kulu karşı geliyorsa açıp izlesin. 4 gol iptal son attığı 90+4 golü iptal. Maçı kazanamasın diye ellerinden geleni yaptılar.
Bu kadar düzene karşı bize yol almak düşer. Bile bile kaybetmek bana göre değil.
Maçların hepsi ayarlı ve istedikleri gibi bitiriyorlar. Şimdi mod gelip bu konuyu da siler...
Selametle.

Internacioanlin İptal edilen 3-2 lik golü. Dk da 90+4 yorum sizin.

Son düzenleme:

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
Milleti keriz yerine koyup günden güne zengin olmaya devam ediyorlar. O paralar ölmuslerinin bir yerlerine...
Düzenek bu beyler keşke bir grup olsa da mail vs atıp ses getirse şu piyasayı kurutsak.

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
Olur şike ligler yok brezilya ligine yüklendiler napsınlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,717
2,570
113
Su var sistemi sadece kumar sirketleri için calisiyor baska seçeneği yok

altair87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
129
1
18
ben çok şikeli maç gördüm tanık oldum ama böylesini ne gördüm ne de şahit oldum inanılmaz bir olay rezalet aymazlık utanmazlık

Esmermelek296

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,013
3,292
113
Takip eden oldu mu dostlar? Gözümüze sokmaya başladı adamlar net şikeli. Bir Allah'ın kulu karşı geliyorsa açıp izlesin. 4 gol iptal son attığı 90+4 golü iptal. Maçı kazanamasın diye ellerinden geleni yaptılar.
Bu kadar düzene karşı bize yol almak düşer. Bile bile kaybetmek bana göre değil.
Maçların hepsi ayarlı ve istedikleri gibi bitiriyorlar. Şimdi mod gelip bu konuyu da siler...
Selametle.

Internacioanlin İptal edilen 3-2 lik golü. Dk da 90+4 yorum sizin.

Ben bu maça 4.5 üst oynadim gol geliyor seviniyorum son şerefsiz hakem var dan iptal ediyor 4 golü iptal etti

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
daha demin avusturalya Ligi'nde ilk yarı 0-4 bitti ikinci yarı gol atmadilar çok kafa yormamak lazım :D

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
daha demin avusturalya Ligi'nde ilk yarı 0-4 bitti ikinci yarı gol atmadilar çok kafa yormamak lazım :D
Skora falan yatmislardir onu anlarım. Bu maçta 4 gol iptal edildi 90+4 teretemiz golü yendi. +16 uzatma oynatildi ve favorinin temiz golü iptal edildikten sonra da dep attı kontradan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Skora falan yatmislardir onu anlarım. Bu maçta 4 gol iptal edildi 90+4 teretemiz golü yendi. +16 uzatma oynatildi ve favorinin temiz golü iptal edildikten sonra da dep attı kontradan
Du bakim mackolikteki macin forumuda bayagi sallanmisti aksam youtube ozet varsa izlim merak ettim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Ben merak edip izledim iptaller dogru geldi bana sadece 35 numaranin attigi golden supheliydim oda topu eliyle onune almis.yani bana normal gibi geldi bana iptaller merak eden varsa izlesin.bide yayinci kurulus ne kdr kotu yahu acilar cok kotu fikir yurutmek zor oluyor.bizim yayinci kurulusun kiymetini anladim valla 4 5 acidan net goruntuler sunuyor

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
Ben merak edip izledim iptaller dogru geldi bana sadece 35 numaranin attigi golden supheliydim oda topu eliyle onune almis.yani bana normal gibi geldi bana iptaller merak eden varsa izlesin.bide yayinci kurulus ne kdr kotu yahu acilar cok kotu fikir yurutmek zor oluyor.bizim yayinci kurulusun kiymetini anladim valla 4 5 acidan net goruntuler sunuyor
3-2 olan golun iptali sence doğru yani:))