6 Tem 2023 #1 kekeeee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 172 84 28 İnteraktif vergi dairesi şifresi istemememe rağmen Sms ile kod gelmiş. Bu nasıl oluyor?
6 Tem 2023 #2 kekeeee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 172 84 28 Kimseye olmadı mı?
6 Tem 2023 #3 S sello Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 913 229 43 kekeeee' Alıntı: Kimseye olmadı mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim
kekeeee' Alıntı: Kimseye olmadı mı? Genişletmek için tıkla ... Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim
6 Tem 2023 #4 kekeeee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 172 84 28 sello' Alıntı: Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yok daha önce hiç girmemiştim. Birden Sms gelince şifre diye imkansız yani şaşırdım .
sello' Alıntı: Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yok daha önce hiç girmemiştim. Birden Sms gelince şifre diye imkansız yani şaşırdım .
6 Tem 2023 #5 kekeeee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 172 84 28 sello' Alıntı: Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sonra oradan girip kendim şifre koydum ne olur ne olmaz diye
sello' Alıntı: Sadece e devlet şifresiyle girin dikkat et kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sonra oradan girip kendim şifre koydum ne olur ne olmaz diye
6 Tem 2023 #6 kekeeee Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 172 84 28 kekeeee' Alıntı: Sonra oradan girip kendim şifre koydum ne olur ne olmaz diye Genişletmek için tıkla ... E devletten girip şifre yaptım ne olur ne olmaz diye
kekeeee' Alıntı: Sonra oradan girip kendim şifre koydum ne olur ne olmaz diye Genişletmek için tıkla ... E devletten girip şifre yaptım ne olur ne olmaz diye