- 1,823
- 842
- 113
Beyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
Farklı sitelere böl reisBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
İntere oyna dostum 🧐Beyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
neden oynayamıyorsun?Beyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
Bencede AltBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
olm sen her şey için konu mu açacaksın böyle şimdi buna da cevap vermek için konu açarsın sen. çalışmıyorsun 40k icralık olmuşsun 20k bakiyem var diye riv riv yapıyorsun 2.5 alt oyna da gör gününüBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
Gecen maç alt gire gire kasa kalmadı bende inşallah bu seferde aynısı olmaz 75k verdim 3.5 4.5 5.5 altaBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
nerden biliyonBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
banko alt mı diyorsun kanka şimdiBeyler 20 k bakiye varya inter barca 2.5 alt olcak banko ama oynayamıyorum
Kanka maçı izlediysen hakem kaç kez vara gitti söyler misinbanko alt mı diyorsun kanka şimdi![]()
1 kere gittiKanka maçı izlediysen hakem kaç kez vara gitti söyler misin