http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnşaat Hakkında

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
bol şans işten kaçma hastalığı olan biri için en zor sektör ameleysen eğer inşaat boş durdurtmazlar en kötü çay demlersin etrafı süpürgeyle temizletirler yerleri sularsın bir iş buldururlar mutlaka ama havalimanı işi diyorsun kurumsal bir yerse iş güvenliği,molalar vs. daha iyidir diğer inşaatlara göre o avantaj

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,103
5,342
113
dost sen nerde inşaatta günlük yevmiye vereni gördün 30 yıllık inşaat hayatımda böyle birşeye hiç Sait olmadim parasını nasıl sağlama alacak inşaat işinde soylermisin bana bende öğrenmiş olurum Allah'ın kulu günlük yevmiye vermez
Kaç kişi istiyorsun sana örnek vereyim . Ben kendim 5 ay mantolama yaptım her akşam paramı alıp ertesi gün devam ettim . En fazla haftalık şartı ile çalışıyor insanlar artık. Bende arkadaşa bir hafta çalış bi bak ödemeni alırsan devam et dedim zaten

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,261
23,495
113
Bu dostu ben baya sevdim foruma yararlo güzel konular açıyor paso arkadaşı artık yakından tanıyorum mesela

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,674
2,767
113
Kardeş 1300 az haberin olsun konuş onlarla
Asgari ücretin yarısına Suriyeli çalıştırıyorlar bu ülkede bu arada. Bence de az. Ama ülkenin şartları belli. Ucuz iş gücü gerçeği var. Çünkü zibilyon tane işsiz var

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
648
678
93
Kaç kişi istiyorsun sana örnek vereyim . Ben kendim 5 ay mantolama yaptım her akşam paramı alıp ertesi gün devam ettim . En fazla haftalık şartı ile çalışıyor insanlar artık. Bende arkadaşa bir hafta çalış bi bak ödemeni alırsan devam et dedim zaten
Abi kışın mermerden çalışıyordum burada.. oğlum mermer cek... lannn daha harcı yapmadın mı.. dur be usta tiktok da canlı yayın yapiom... lann gene cayi demlemeyi unutmussun.. ustaa mac takip ediom bi bekle beş dk. Hergun bu muhabbetle çok guzel gitti iş. Ama onlar hataya gittiler. Adam her c.tesi saat 17 30 olmadan hesabıma atardı haftalığına ve parası çok güzeldi

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,831
682
113
İnşaat hakkında mı daha neler göreceğiz hayırlı olsun kardeşim

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,103
5,342
113
İroni dost. Açık oyun vereyim diye arayan site temsilcilerine küfür edip kapatıyorum 😆
Tamam şimdi ayıktım evet temsilcilerin o günkü kasası boşalan bomboş oyunun kasasını doldurtmak için yaptıkları açık oyun tezgahını biliyorum dostum

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,761
2,494
113
yurt dışında mı yaşıyorsun dost
Ülkedeki enflasyon ortada beden gücüyle çalışan bir usta için 2.5 k para değil. Adamla 12 aylık anlaşırsın çalışmadığı zamanında yevmiyesini ödersin o zaman tamam yoksa obur türlüsü amelelik olur

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Ülkedeki enflasyon ortada beden gücüyle çalışan bir usta için 2.5 k para değil. Adamla 12 aylık anlaşırsın çalışmadığı zamanında yevmiyesini ödersin o zaman tamam yoksa obur türlüsü amelelik olur
usta için demedim adam konuda yazmış zaten iş hakkında bilgisi yok haliyle suriyeli ve afganlar amele piyasasının içine ettiğinden istediği fiyatı alamıyor millet inşaatta özellikle bu mantolama işini ucuz olsun diye taşerona yaptırıyorlar onlarda üç kuruşun hesabını yapar

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,761
2,494
113
usta için demedim adam konuda yazmış zaten iş hakkında bilgisi yok haliyle suriyeli ve afganlar amele piyasasının içine ettiğinden istediği fiyatı alamıyor millet inşaatta özellikle bu mantolama işini ucuz olsun diye taşerona yaptırıyorlar onlarda üç kuruşun hesabını yapar
Ne diyeyim kardeşim ya kim kime dum duma

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,674
2,767
113
Bizim burda bir lastikçi var. Herif günlüğü 300 lira yevmiyeye bi tane Suriyeli bulmuş bütün işleri ona yaptırıyor. Kendi de yazanesinde bütün gün laptop başında cigara tüttürüyor 😁 İnşaat sektöründe de çok düşük paralara çalıştırılan Suriyeli, Afgan falan var

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Bizim burda bir lastikçi var. Herif günlüğü 300 lira yevmiyeye bi tane Suriyeli bulmuş bütün işleri ona yaptırıyor. Kendi de yazanesinde bütün gün laptop başında cigara tüttürüyor 😁 İnşaat sektöründe de çok düşük paralara çalıştırılan Suriyeli, Afgan falan var
abartmıyorum sene 2012 ya da 2013 bir suriyeliyle aynı odada kaldım iki hafta çocuk orada hukuk okuyorumuş pasaportu yok inşaatte günlüğü 20 tlye üstüne yemek bile vermiyorlar kendi cebinden harcıyor öyle çalışıyordu sabah 8 akşam 8 mersinin merkezinde ufak bir yer değil en son istanbula gidecem diyordu ne yapıyorsa şimdi