Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İngilizce Öğrenmek Hakkında

Zillax

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
110
43
Abiler kardeşler selamün aleyküm cümleten, iibf ( iktisadi idari bilimler fakültesi) mezunuyum iş bulmakta zorlanıyorum, dil öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum, var mıdır bu yollardan geçen deneyim ve tecrübelerinizi dinlemek isterim. Teşekkür ediyorum

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
851
336
63
Etrafım belirli kurumlardan 0 memnuniyeti olanlarla dolu valla dost en iyisi yurt dışında tabi

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,417
6,694
113
Abiler kardeşler selamün aleyküm cümleten, iibf ( iktisadi idari bilimler fakültesi) mezunuyum iş bulmakta zorlanıyorum, dil öğrenip kendimi geliştirmek istiyorum, var mıdır bu yollardan geçen deneyim ve tecrübelerinizi dinlemek isterim. Teşekkür ediyorum
İngilizce birşeye yaramıyor, Almanca öğren hemen call center işin hazır prim-esnek-calisma hafta sonu tatil 100 bine yakın maaşı var İngilizce dil bilmek bir işe yaramıyor Almanca öğren hayatın kurtulsun

Zillax

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
110
43
İngilizce birşeye yaramıyor, Almanca öğren hemen call center işin hazır prim-esnek-calisma hafta sonu tatil 100 bine yakın maaşı var İngilizce dil bilmek bir işe yaramıyor Almanca öğren hayatın kurtulsun
Doğru söylüyorsun da hocam benim alanım ticaretin olduğu yer, o yüzden sanayi de ihracat vs tarzı alanlarda geliştirmek istiyorum kendimi

alpar33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
420
141
43
Hacım kursla falan olucak is değil konusman lazım yabancılarla

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
850
294
63
Kurs hikaye bul bir kız gerçek yada online ss kuralı ile konuşursun

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,911
1,811
113
Ne alamancasi ya Arapça lazım bize