Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnfaz düzenlemesi

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,539
4,119
113
Arife günü 27 bine yakın mahkum tahliye oldu
Forumda çeşitli sıkıntılardan cezası olan üyeler var
Bende yurt dışına volta almıştım mecbur, şükür temelli kalmadım geri döndüm Tr ye
Hırsıza, arsıza, namussuza beter olsun diyorum
Ama kader mahkumlarına, özgürlüğüne kavuşup gerçekten ıslah olan arkadaşlara selam olsun

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,486
8,269
113
Arife günü 27 bine yakın mahkum tahliye oldu
Forumda çeşitli sıkıntılardan cezası olan üyeler var
Bende yurt dışına volta almıştım mecbur, şükür temelli kalmadım geri döndüm Tr ye
Hırsıza, arsıza, namussuza beter olsun diyorum
Ama kader mahkumlarına, özgürlüğüne kavuşup gerçekten ıslah olan arkadaşlara selam olsun
gerçekten ıslah olanlara selam olsun

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Kimseyi kınamamak lazım Allah bir daha düşürmesin konseyi

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,539
4,119
113
Kimseyi kınamamak lazım Allah bir daha düşürmesin konseyi
Bende aynı kafadaydım seninle
Ama inan çoluğun çocuğunla, işin gücünle sınanıp düşebiliyorsun malesef cezaevine
Bir sürü hikaye, bir sürü hayat var
Başta dediğim gibi, hırsıza, arsıza, namussuza eyvallah yok beter olsun

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
482
83
Dışarda hayat çok zor gelen o kadar çok kişi varki çoğunluğu geri döner birde af çıkaran hiç bir hükümet bir daha iktidar olmadı olamaz bunları kim kandırdı ? DB

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Niye siyasi af getirmiyorlar nerde hırsız uyuşturucu satıcısı dolandırıcı tecavüzcu psikopat varsa onlara getiriyor

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,586
1,944
113
Niye siyasi af getirmiyorlar nerde hırsız uyuşturucu satıcısı dolandırıcı tecavüzcu psikopat varsa onlara getiriyor
Kanka Türkiye de maalesef yıllardır süren bir düzen bu herkes ister örnek verdiğin suçluları kurşuna dizmek ama onlar adamdan sayılır biz yok oluruz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Bende aynı kafadaydım seninle
Ama inan çoluğun çocuğunla, işin gücünle sınanıp düşebiliyorsun malesef cezaevine
Bir sürü hikaye, bir sürü hayat var
Başta dediğim gibi, hırsıza, arsıza, namussuza eyvallah yok beter olsun
Hırsızlar i kimse siklemez hapishanede cinayet kogusuda kimse kimseye sesini yükseltemez cinayet kogusu çünkü yatanlar bilir hırsız koğuşunda bı tane küçük reçel için koca koca adamlar birbirine yumruk atar namussuz sapıklara gelince onlarla asla göz göze bile gelemessin onların bölümü ayrı yüksek güvenlikle korunurlar maltada denk gelsen bile 20 tane mmur önde 20 arkada çembere alırlar aranizdada iki üç tane kilitli demir kapı olur uzaktan öyle görürsün belki