Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İnce Hamur Mu Bu Pizza Şimdi

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,542
1,000
113
Neyse yine görünce sinirlendim bu arada iyice zıvanadan çıktı bu pizza işi. Memlekette 40 lira altına düzgün doyurucu pizza yok resmen varsa da düzgün değil fakir halkın yemeği sözle.. Doğrusu her şey zıvanadan çıktı pizzayla sınırlı değil yani nefes aldırmayacak bir pahalılık var ve her gün artıyor kepaze bir durumdayız. Cidden kanıma fazla dokunmaya başladı artık bu durumlar çok şükür maddi olarak zorda olmadım hiçbir zaman olmam da ama sürekli bir şeylere eskisinden çok daha fazla para vermek canımı sıkıyor .

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
1,799
113
Neyse yine görünce sinirlendim bu arada iyice zıvanadan çıktı bu pizza işi. Memlekette 40 lira altına düzgün doyurucu pizza yok resmen varsa da düzgün değil fakir halkın yemeği sözle.. Doğrusu her şey zıvanadan çıktı pizzayla sınırlı değil yani nefes aldırmayacak bir pahalılık var ve her gün artıyor kepaze bir durumdayız. Cidden kanıma fazla dokunmaya başladı artık bu durumlar çok şükür maddi olarak zorda olmadım hiçbir zaman olmam da ama sürekli bir şeylere eskisinden çok daha fazla para vermek canımı sıkıyor .
Evet paranın değeri kalmadığı doğrudur ama insanlar borç harçlada olsa gezmesinden yemesinden icmesinden eksik kalmıyor. Ben de maddi olarak zor da değilim ama bayram için Çeşme de bir tane otel bulamadım otellerin hepsi full boş olanlarda çok fahiş fiyatlarda yani bende herkese katılıyorum ekonomi kötü vs vs ama çoğu insan yine yapacağından geri kalmıyor borçla harçla olsa bile pizza içinde pizza locale tercih edin. :D

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Ben pizzaya 40/50 lira verene kadar kuşbaşılı/kaşarlı veya kavurmalı kaşarlı 2 pide söylüyorum mis gibide doyuyorum hem daha uyguna geliyor pizza dediğiniz nedirdi ben hiç tercih etmiyorum.ortalama 1 kişilik doyumluk pizza+ icicek 50 lira ama 50 liraya ne seçenekler var bı düşünün 1.5 porsiyon İskender + icicekmi yoksa pizzami? 4 hamburger + 2 büyük boy patates +2 icicekmi pizzami? 3 adet et tantuni + 2 ayranmi yoksa pizzami? Yemek sipariş edeceğim zaman secenekleri iyi degerlendirirm pizzaya 50 lira verene kadar su yazdığım 3 menüden hiç bri 50 tutmuyor neden pizza yiyimki 😂😁 aciktirdiniz lan beni ama yinede canım pizza çekmedi İskender yada tantuni olabilir 😂😁🤭

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Vay be 40mış bir zamanlar şimdi 60dan aşağı yok

HannasAlpha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
414
175
43
La iyki Mevlana pide gelmiş yoksa ince olsaydı demek pizza şeklinde kutu gelirdi verilmiş sadakan varmış :)

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
hiç sorma ya.. üniversite okuduğum yerde çok güzel bir pizzacı buldum menüyü 40 45tlye yiyordum eylül gibi şu an 80tl kafayı kırıcam artık yiyemiyorum param olsa da kıyamıyorum 80tl nedir fakir halkların yiyeceği değil miydi bu :D
Evet fakir halklarin yiyecegi seyler bunlar ama biz fakir degiliz dostum. Yoksulluk sınırının altında yasiyoruz 🙂