- 1,050
- 293
- 83
Teknik aksaklık nedeniyle deneme bonusumuz şu an aktif değildir. Dilerseniz daha sonra tekrar bağlantı kurabilir ve bizlerden bilgi alabilirsiniz.
Kanka birazdan deneme bonusu bitti diyecekler kesinlikle zaten çekim yapan yok forumda elemanın biri çekim geldi demiş kulis betin çekimi atmış hahahasms de talep edemiyoruz artık limit doldu diye, 10 dk da bir yenilenmiyor dedikleri gibi. Ağır çapsız çıktılar isteseler panelden kendileri de onaylayabilir ya da farklı bir provider kullanabilirler sms göndermek için
Aha al işte 😂Teknik aksaklık nedeniyle deneme bonusumuz şu an aktif değildir. Dilerseniz daha sonra tekrar bağlantı kurabilir ve bizlerden bilgi alabilirsiniz.
Dediler bile dlslldxKanka birazdan deneme bonusu bitti diyecekler kesinlikle zaten çekim yapan yok forumda elemanın biri çekim geldi demiş kulis betin çekimi atmış hahaha
Ben de mutluyum efendiliğimle beraber yoksa sana ne muamelesi çekeceğimi Ben bilirdim de senin seviyene mi inelim?Ben mutluyum ayımla beraber 😂😂
Çapı bu sitenin dostum zaten, bir de sponsorluk vermişler bir iki tg kanalına kafa kıyakOlm üye olduk kod gelmeyince bağlandım deneme teknik aksaklık iptal oldu falan diyo
Aynen banada böyle dediTeknik aksaklık nedeniyle deneme bonusumuz şu an aktif değildir. Dilerseniz daha sonra tekrar bağlantı kurabilir ve bizlerden bilgi alabilirsiniz.
LA yemese bile sanki 125 freespini 1000 yap 250-500 çek dediler de milleteGötleri yemedi
yorumları okumassan öyle olurSMS gelmiyor boşuna üye olduk
Haklısınyorumları okumassan öyle olur