Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İmzayı Kaçırdım 🙃

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Seçimde af cikabilir eğer bu seçimde çıkmazsa zaten sictik

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Dosya tarihi önemli sana 1-8 cezayıda icicilikten veya tehditten verir en düşük cezası olan suçlar diğerleri değişiktir 2. Dosyada suç farkı yoksa infaz yakmissindir uyarı verir 3. Dosyada girdi çıktı yaptırır eğer 5 yıl içinde olursa tabi 3. Dosya 4. Dosyada 3/2 5. Dosyada 4/3 6. Dosyada suç tekrarından TCK 53 verir 4/4 yatırır cezayı
Hocam şimdi benim ilk suç tarihim subat 2020 mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmiştim mahkeme oluncada 1 sene 8 ay verildi ve habg oldu ikinci suçumda 2023 te ondanda 10 ay ceza verildi fakat iki suçumun toplamıda 2 sene 6 ay etti fakat ben girdi çıktı bile yapmadım anlamadığım noktada şuanda imzaya falan yok normalde denetimli imzaya gitmem gerekiyor anlamadm

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
274
63
Hocam şimdi benim ilk suç tarihim subat 2020 mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmiştim mahkeme oluncada 1 sene 8 ay verildi ve habg oldu ikinci suçumda 2023 te ondanda 10 ay ceza verildi fakat iki suçumun toplamıda 2 sene 6 ay etti fakat ben girdi çıktı bile yapmadım anlamadığım noktada şuanda imzaya falan yok normalde denetimli imzaya gitmem gerekiyor anlamadm
Yok kardeşim Google play veya AP storda e adalet var ona gir dosyanın gerekçeli kararını at bakayım devlet ceza alan adamı bırakır mı cezan gelmiş olsaydı şuan ya cezandan haberin vardı kendini gommusun bir yere yada cezaevindeydin