- 440
- 274
- 63
Seçimde af cikabilir eğer bu seçimde çıkmazsa zaten sictik
Hocam şimdi benim ilk suç tarihim subat 2020 mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmiştim mahkeme oluncada 1 sene 8 ay verildi ve habg oldu ikinci suçumda 2023 te ondanda 10 ay ceza verildi fakat iki suçumun toplamıda 2 sene 6 ay etti fakat ben girdi çıktı bile yapmadım anlamadığım noktada şuanda imzaya falan yok normalde denetimli imzaya gitmem gerekiyor anlamadmDosya tarihi önemli sana 1-8 cezayıda icicilikten veya tehditten verir en düşük cezası olan suçlar diğerleri değişiktir 2. Dosyada suç farkı yoksa infaz yakmissindir uyarı verir 3. Dosyada girdi çıktı yaptırır eğer 5 yıl içinde olursa tabi 3. Dosya 4. Dosyada 3/2 5. Dosyada 4/3 6. Dosyada suç tekrarından TCK 53 verir 4/4 yatırır cezayı
Yok kardeşim Google play veya AP storda e adalet var ona gir dosyanın gerekçeli kararını at bakayım devlet ceza alan adamı bırakır mı cezan gelmiş olsaydı şuan ya cezandan haberin vardı kendini gommusun bir yere yada cezaevindeydinHocam şimdi benim ilk suç tarihim subat 2020 mahkemeye kadar 1 sene imzaya gitmiştim mahkeme oluncada 1 sene 8 ay verildi ve habg oldu ikinci suçumda 2023 te ondanda 10 ay ceza verildi fakat iki suçumun toplamıda 2 sene 6 ay etti fakat ben girdi çıktı bile yapmadım anlamadığım noktada şuanda imzaya falan yok normalde denetimli imzaya gitmem gerekiyor anlamadm
Tutuklu yargılamadığına şükredeceğine haftada iki gün imzaya gittim diye yakınıyor adamHocam anlamadığım nokta mahkeme olmadan 1 sene imzaya gitmiştim saçmalık yokmu sizce
Saati kaydetiyorlar raporunBelirli saatlerj var mesela sana 15:00-19:00 saatleri arası gelfalan diyo o ama gün bitmemiş oluyo
Hayır bende aldım birşey olmuyor 3 defa rapor kullndim ben hepte gece son vakitlerde 11 den sonra aldımSaati kaydetiyorlar raporun