Bişey olmaz 3 hakkın var6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Bişey olmaz 3 hakkın var6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
İhtar alırsın6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Korkmuyorum ki 😁korkma bir şey olmaz
Tekrar kaçırirsam korkarım 😃korkma bir şey olmaz
Karakola gittim dostum tekrar kaçırirsam sorun olur dedi memur 27 sinde komple bitiyor o yüzden no problemHemen git tapor uydur hemen şakası yok
2 ihtar 3.de paket ediyorlar bro 27sinde bitiyosa bişey olmazKarakola gittim dostum tekrar kaçırirsam sorun olur dedi memur 27 sinde komple bitiyor o yüzden no problem
Derdim çoktur hangisine yanayım 😁Derde bak benim yaklaşık 450 dosyacıgım, var devlet beni arıyor cayır cayır 🤣
Kapanmıştır kanka geçmiş olsunBenimde Dosyam Vardı istinafta İki Tane İlk Göndereli Baya Oldu Cevap Gelmedi İkincisi Göndermiştim Şu An Bütün Dosyalarım Kapalı Görünüyor Beyler Bilen Var mi. kapanmışmidir Tamamen
Eyw Dostum Sağolasın Bilgilendirdiğin İçin🙏Kapanmıştır kanka geçmiş olsun
Çılgınsın yavrumla burdakilerin hepsi mi sabıkalı bir kere gittim karakola hayatımdaonda da kuzenim silahla barlar sokağına girmişti yanındayım diyeydi
![]()
15 gün kalmış zaten. Git yat biraz. Menüde barbunya, kara şimşek bulgur pilavı var.