- 1,978
- 509
- 113
6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Bikere de seminere. Gitmemiştim ama3 hakkın var birşey olmaz
Taman kalmış bir hakBikere de seminere. Gitmemiştim ama
.dla burdakilerin hepsi mi sabıkalı bir kere gittim karakola hayatımdaonda da kuzenim silahla barlar sokağına girmişti yanındayım diyeydi
![]()
Allah yardımcın olsun kralYok yakmam 27 sinde komple bitiyor açıkta 4 gün yattım sonra imza olayı seminer falan daha ilkkez imzayı kaçırdım 2 hafta sonra komplle bitiyor
Kaçırmamaya çalış sıkıntı imza valla kral6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Boşver düşmesin yolun zatenla burdakilerin hepsi mi sabıkalı bir kere gittim karakola hayatımdaonda da kuzenim silahla barlar sokağına girmişti yanındayım diyeydi
![]()
Soğuk su ic6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Ne olacak peki. Ceza alır msn6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Seminer nedir psikolog muYok yakmam 27 sinde komple bitiyor açıkta 4 gün yattım sonra imza olayı seminer falan daha ilkkez imzayı kaçırdım 2 hafta sonra komplle bitiyor
Geçmişe dönük raporu nasıl alacaksın 😁3 de rapor hakkin var bidaha unuttugunda git rapor al
3 hakkın var Sıkıntı yok6 ay karakola imza veriyordum bu ayın 27 sinde bitiyordu az önce hatırladım cuma günü. İmzayı kaçırdım şansıma tukureyim
Zamanında sahte rapor için dünya para yedirmistim,birde zor3 hakkın var Sıkıntı yok