- 719
- 155
- 43
bende 40 super de 20-30 liradan spin attım tak tak kasa 3 kVala bu kitapsız dedeyi okadar yerde oynadım buradaki çok vahşiydi zing zing dedi kasa 12 bin oldu
bende 40 super de 20-30 liradan spin attım tak tak kasa 3 kVala bu kitapsız dedeyi okadar yerde oynadım buradaki çok vahşiydi zing zing dedi kasa 12 bin oldu
Bende de yok duruma göre bi abimden borç alıcambaskan sen yatirabilir misin peki
reis ama spin satin alimi yapilamaz diyor sen yapmissin ne diyelim simdi bizOlum dolandırıcı herifler ben yatırdım direk bshane uydurdular siz yatirin bide sizin bakiyeyi silsinler ana parsyida kitlemis
jsksosksksksks 3 kisi bekliyoz biri yatırım yapsın diyeBende de yok duruma göre bi abimden borç alıcam
Yatır 100 TL kanka en fazla olan 100 tlne olur sizdeki bu inanca hayranimreis ama spin satin alimi yapilamaz diyor sen yapmissin ne diyelim simdi biz
100 liram olsa zaten yatiricam orasi ayri mevzu ama kurallar da yazıyor yazmasa direkt haklısın diyicemYatır 100 TL kanka en fazla olan 100 tlne olur sizdeki bu inanca hayranim
Sırf çekim ödensin diye yatırım bonusu varmı diye yem atmış çekim ödensin yatırayım dior koptum aq sen çakalsan onlar şeytanBune la
nasil bi kodBaywin 15.00 kod atcak onu ayakta parlarsa çeker yatırıriz
Kendi tg sayfasından kod paylascaknasil bi kod
Ya birader ne diyeyim bilmiyorum ki mübarek gün kalp mı kıralım illa? He kardeş site adamıyım.
Aga bakacaz ille biri yatırım yapıp dener gerisi nasip artık 🙃Tamam arkadaşlar ben hata yaptım spin aldım bakiyemi sildiler sizcede herkesin kazanması anormal degilmi ?
ya anormal de iste bunun gibi yapıp ödeyen bir sürü site gördük insanın aklında kalmıyor değilTamam arkadaşlar ben hata yaptım spin aldım bakiyemi sildiler sizcede herkesin kazanması anormal degilmi ?
Aynen kanka kazancın nasi olduğuna kadar bakıyorlar yatırım yapmadan odicekler sanaben yalandan bi çekim talebi verdim belki biseyler yaparlar