http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İlginç Bir Çekiliş :)

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Ya ben arada öyle cs2 itemleri alıp satarım sattıgım yani nakite çevirdiğim en büyük itemde 150 dolarlık bir item. Bugün 10 dolarlık bir çekilişe girdim işte 10 dolar yatırıosun çekilişi kazanırsan 10 bin dolarlık item veriyorlar. Bakalım çekiliş 24 saat sonra sonuclanıcakta birden içim ürperdi yani ben bu item gelirse nerede satacagım :D :D yani hayalini kurarken bile ürperdim :D bu arada gelirse tabiki 15 bin kişiden imkansızda hadi geldi diyelim satabilirsem güzel roll açarım

Adsız.jpg

yumlu

Ben Öldüysem Neden Akbabalık Peşindesiniz?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,006
4,684
113
CSGOEmpire sitesinde satıp çevrim yapmadan kripto olarak çekersin satmak en kolayı önemli olan kazanmak

Bol şans

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
CSGOEmpire sitesinde satıp çevrim yapmadan kripto olarak çekersin satmak en kolayı önemli olan kazanmak

Bol şans
siteyi kayıt ettim ben bynogamede yüzde 60 kesintiyle vermek zorunda kalıyorum burada kesintide fazla değilmiş teşekkür ederim

yumlu

Ben Öldüysem Neden Akbabalık Peşindesiniz?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,006
4,684
113
siteyi kayıt ettim ben bynogamede yüzde 60 kesintiyle vermek zorunda kalıyorum burada kesintide fazla değilmiş teşekkür ederim
CSGOEmpire sağlamdır eğer çok yüksek bakiye çekeceksen basit bir doğrulama süreci var ama Türkiye'deki siteler gibi değil her şey sistematik işliyor

Markette gördüğün fiyatlar Steam Pazar fiyatı değildir piyasa fiyatıdır. Yani örnek vermek gerekirse Empire'ın önerilen fiyatına satarsan alabileceğinin en fazlasını alıyorsun.

Oyun oynamak için kullanılmaz tabii, %30 discount veren banka site varken buralarda kumar oynamak biraz enayilik.

Türkiye giriş:

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Abi helal olsun herşeyi de biliyorsun 🤣🤣🤣
söylediği site işime yarar site ben çünkü iki haftada bir ortalama 20 dolar ile 50 dolar arası item kazanıyorum savaşlarda ( slot mantıgının csye uyarlanmıs versiyonu) bynogamede yüzde 60 kesintiyle nakite çevirmek zorunda kalıyordum ama bu yeni site daha az kesiyor

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,811
9,440
113
söylediği site işime yarar site ben çünkü iki haftada bir ortalama 20 dolar ile 50 dolar arası item kazanıyorum savaşlarda ( slot mantıgının csye uyarlanmıs versiyonu) bynogamede yüzde 60 kesintiyle nakite çevirmek zorunda kalıyordum ama bu yeni site daha az kesiyor
%60 mı türkiyeyi geçmiller

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
CSGOEmpire sağlamdır eğer çok yüksek bakiye çekeceksen basit bir doğrulama süreci var ama Türkiye'deki siteler gibi değil her şey sistematik işliyor

Markette gördüğün fiyatlar Steam Pazar fiyatı değildir piyasa fiyatıdır. Yani örnek vermek gerekirse Empire'ın önerilen fiyatına satarsan alabileceğinin en fazlasını alıyorsun.

Oyun oynamak için kullanılmaz tabii, %30 discount veren banka site varken buralarda kumar oynamak biraz enayilik.

Türkiye giriş:
iki haftada bir ortalama 20 dolar ile 50 dolar arası item kazanıyorum savaşlarda keydroptta onları bynogamede nakite çevirdiğimde çok zarar ediyordum bu senin attıgın site cidden iyiymiş tekrardan teşekkür ederim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
%60 mı türkiyeyi geçmiller
evet malesef çok güzel kesiyorlar. aslında iki seçenek sunuyor sana ya alıcıya sat ama ben aranızdaki alısverise karısmam diyor yani alıcı dolandırıcıda cıkabilir yada bana sat 5 dkda hesabına nakit paranı geçeyim diyor ama tabikide bu satısta yüzde 60 kesiyor kısacası hiç bir şey anlamıyorsun satıstan