- 15,160
- 13,020
- 113
Haydi haydi git üye ol
10 TL 10bin yap 50 tl çek
aslkfjakljfa mantık çerçevesinde cevap alınca deli taklidine başladın bakıyorum
Haydi haydi git üye ol
10 TL 10bin yap 50 tl çek tam sana göre üye olaslkfjakljfa mantık çerçevesinde cevap alınca deli taklidine başladın bakıyorumkeyif benim değil mi gerizekalı istersem 50 tlyi 20 bin yapıp 100 tl çekmeye çalışırım taş atıp kolum mu yoruluyor beleşten deniyorum sen madem bu kadar onurlusun yallah başka konuya hadi :d
Git dışardan tanımadığın birinden 50 lira iste verecek mi bakalim. Sen ıstiyosun ki siteler 500 versin 1000 yapayım 1000 cekeyim sana anca başını verirler. Kimse kimseye vermez 50 100 lira arkadaşların dediği gibi DENEME bonusu. 4 maca 2 oran oynar gelirse çekersin gelmezse yapcak bisey yok ne uzattınHaydi haydi git üye ol
Sizin gibiler oldukça siteler sizi insan yerine koymaz.Git dışardan tanımadığın birinden 50 lira iste verecek mi bakalim. Sen ıstiyosun ki siteler 500 versin 1000 yapayım 1000 cekeyim sana anca başını verirler. Kimse kimseye vermez 50 100 lira arkadaşların dediği gibi DENEME bonusu. 4 maca 2 oran oynar gelirse çekersin gelmezse yapcak bisey yok ne uzattın
Teşekkür ederimSizin gibiler oldukça siteler sizi insan yerine koymaz.
Kimse 500 versin demiyor..Adam olun akıllı olun böyle leş bonus sunan sitelere prim vermeyin diyecemde yazdıklarına bakilirsa sende o duygu yok
Neysee devam edin 10 TL 10 bin yap 50 çek devamkeee devamkeee
Bayram sabahı 11 de yanlış anlamıssınız 😅Bende talep ediyom ayni hatayi veriyo acaba avrupa saatine goremi 11 onu merak ettim
ct saati ile suan saat 12Bende talep ediyom ayni hatayi veriyo acaba avrupa saatine goremi 11 onu merak ettim
dumanla bağlanmış galibadesteğe nasıl bağlandın kardeş