Bence çok iyi para 3 ekmek geliyorBir kişiye 300 çok değil mi dost yormasin bunyeyi
Bence çok iyi para 3 ekmek geliyorBir kişiye 300 çok değil mi dost yormasin bunyeyi
2.5k çekime 5k mi dağıtalım hocam ? Cok paran varsa sen dağıtıver sana zahmetBir kişiye 300 çok değil mi dost yormasin bunyeyi
Birincisi 2.5 k değil 2.5 k çevrim min Max 5 k çekimi var ikincisi müsait bir zamanda arama motoruna Beşiktaş yaz2.5k çekime 5k mi dağıtalım hocam ? Cok paran varsa sen dağıtıver sana zahmet
Dostum şartları yanlış biliyorsun 5x çevir minimum maximum 5k çek2.5k çekime 5k mi dağıtalım hocam ? Cok paran varsa sen dağıtıver sana zahmet
Max 2.5k çekim benim aldığım ekleme hocam 2.5k ya da dediğim gibi ne dagitabilirimDostum şartları yanlış biliyorsun 5x çevir minimum maximum 5k çek
Bol sanslar2. Adim bol şans
500 TL bakiye, 5x çevrim, maks-min 5 katı çekimDostum şartları yanlış biliyorsun 5x çevir minimum maximum 5k çek
Bol şanslar@İkasbet Destek sponsorluğunda başlıyoruz hedef 2.5k 5x Çevrim ulaşmamız durumunda bir kişiye 300 tl sans parası ulaşırız bol şans
Ben seni tanıyorum zaten forumda ama dediğim gibi 2.5 çekimBirincisi 2.5 k değil 2.5 k çevrim min Max 5 k çekimi var ikincisi müsait bir zamanda arama motoruna Beşiktaş yaz
Bol şans dost umarım kazanırsınBen seni tanıyorum zaten forumda ama dediğim gibi 2.5 çekim