- 1,549
- 471
- 83
Bekliyor halen
Cekim
Cekim
Bende hvaleye yöneldim şimdi sanal cüzdan için sıkıntı yapmasınlar vs dedimKripto harici herhangi birisiyle verebilirsiniz dedi ondan paycoyla verdim bende
Kopil odemen geldi mi kral..Biz ikinci safhaaya geçtik 😄
Benim 8 bin oldu enteresan şekildeşunu kendi paramızla yapamıyoruz ya deli oluyorum.. 3 dakikada çevirdim çekim verdim.. pek inancım yok ama bekliyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 781572
Hangi oyunda yaptınız kaç Bette oynadınşunu kendi paramızla yapamıyoruz ya deli oluyorum.. 3 dakikada çevirdim çekim verdim.. pek inancım yok ama bekliyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 781572
30dakkadir bekliyorum gelmedi cekimYoğunluktan bonus geç geliyor, çekim talebi verdim 5 dk önce bakalım gelirse sigara parası çıktı![]()
novomatic te the euro game var.. 9 betten başlıyor.. 36 bette bi kere bastım çevrim bitti..Hangi oyunda yaptınız kaç Bette oynadın
Ödeme alan 1-2 kişi geri kalan bekliyorBeyler kaç kişi ödeme aldı kaç kişi çekim bekliyor umudum azaldi
Çekimi bırak daha bonus eklenmiyorBunların çekimi gönderecekleri yok galiba 3 saattir beklemede bakiyemde duruyor.
İnşallah öyledir dost çekip başka siteye açan irdan çekim yapmak icin saat 20 ye kadar yatirmazsam kazancım gidecekyogunluktan bekliyor diyor
Çekim bekliyorum yarım saat olduÖdeme alan 1-2 kişi geri kalan bekliyor