Bakıcaz arkadaşım 15 dk oldu daha bakiye düzenlenmedi 😎Gondermediler kimseninkini
Bakıcaz arkadaşım 15 dk oldu daha bakiye düzenlenmedi 😎Gondermediler kimseninkini
NAsıl çekiliyormuşArkadaşlar 200 300 TL’ye düşmeyin bakiyesi olan bana ulaşsın sadece izleyin bakiye nasıl çekilir)
ben 1 saatir bekliom yalan olcka bu cok kisi cekim vercek yalan etcekler gibime gelioAn olarak bekliyorum arkadaşlar 😎Ekli dosyayı görüntüle 781516
Sağol kardeşim bizim kendi dolandırıcımız var sana gelirsek şimdi ona ayıp olurBakiye yapan bana ulaşsın kimseye sistemimi gösteremem kusura bakmayın para kazanmak isteyen ulaşır
Yok dostum öderler çok çekim var biraz zaman alır😎ben 1 saatir bekliom yalan olcka bu cok kisi cekim vercek yalan etcekler gibime gelio
Durumu ayıkmadan odeseler bı ah 😄😄Yok dostum öderler çok çekim var biraz zaman alır😎
Ve bu tür bonusları ya iptal ederler yada yatırım koyarlar çekim çok olunca😎Vermedi bitmiş diyor
Bizde 500 un peşinde deiliz sonrası bizi.m derdimz 😄😄Ha güvenmeyen arkadaşlar için de şunu garantisini veriyorum 500 TL çekeceksin ya misal şimdi bu bonustan ben senin hesabına atıyorum kardeşim 500 TL denemek isteyen buyursun gelsin bakiyesi olan ama
Şansına 💩
Anladım arkadaşım 😎Durumu ayıkmadan odeseler bı ah 😄😄
Yok daha bakiye bile düzenlenmedi arkadaşım gelirse foto atarım 😎Yok mu sizde. Ses seda gelen giden ödenen çekim.