http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İkametgah ve İcra

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
471
398
63
Dostlar iyi forumlar ben aile evinde yaşıyorum borçlardan dolayı sürekli icra geliyor. Şuan 2 dosya daha avukata verilecek. Başka bi yern olmadığı için ikametgah degisemiyorum. İkametgah düşürme diye bişey var onu yapsam ikametgah düşürsem yine gelirlermi ?

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
471
398
63
Dostlar iyi forumlar ben aile evinde yaşıyorum borçlardan dolayı sürekli icra geliyor. Şuan 2 dosya daha avukata verilecek. Başka bi yern olmadığı için ikametgah degisemiyorum. İkametgah düşürme diye bişey var onu yapsam ikametgah düşürsem yine gelirlermi ?

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
84
28
haciz yok zaten senin olmayan eve neyin hacizini koyucaklar borc kişiseldir

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,591
3,605
113
Nufusa gidip ailemin yanında yaşıyorum yerim yok diyecen misafir olarak kaydedicek eve içra falan gelsede sizinkiileri baglamaz

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
167
43
haciz yok zaten senin olmayan eve neyin hacizini koyucaklar borc kişiseldir
Haciz yok diye birsey yok kardesim evde tv varsa birini alirlar 2 buzdolabı varsa birini alirlar. Ha alacak bisey yoksada habire eve icra memuru yollayip huzursuz ederler kolu komsuya rezil ederler. Gelen icra memurlarinin masraflarinida dosyaya eklerler

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,489
3,178
113
Haciz yok diye birsey yok kardesim evde tv varsa birini alirlar 2 buzdolabı varsa birini alirlar. Ha alacak bisey yoksada habire eve icra memuru yollayip huzursuz ederler kolu komsuya rezil ederler. Gelen icra memurlarinin masraflarinida dosyaya eklerler
200 k ya kadar daha gormedim eve geleni . Ayrıca memurun borcu sana yansıtırlar ancak önden peşin ödemeleri gerekiyor masraflı iş . Ayrıca alacakalri eşyaları depolamalaei gerekiyor .... Yani şuan ki ekonomide kimse haciz memuru göndermez . Avukata telefonda ama avrat sovmezseniz tabiki ..... Bizzat bir tanesi ile yıllar önce dümdüz gitmiştim herif o kadar ayar olmustuki karımı daha az görüyordum evde ! Her Allah'ın günü kapidalardi

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
559
250
63
bu yaşta bu icralar ne diyim hayatını bitirmişsin

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
340
83
Aile fertlerinden biri nüfusa gidecek bizim evde oturmuyor diyecekler, nüfustan düşecekler ve ikamet kaydın sen nüfusa gitmeyene kadar boşta kalacak

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
471
398
63
Aile fertlerinden biri nüfusa gidecek bizim evde oturmuyor diyecekler, nüfustan düşecekler ve ikamet kaydın sen nüfusa gitmeyene kadar boşta kalacak
Dost bu şekilde yapsam eve gelirmi haciz memurları yoksa resmi kametgah olmadıgı için gelemezlermi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,581
1,031
113
Beyler kumarı 2-3 ay önce bıraktım oturdum it gibi mezun olduğum bölümün kpss sınavına çalışıyom konuşmam bile gelişti, düzeldi küfür azaldı sinir azaldı yav bi fırsat varsa kaçmak için vallahi kaçın oyuncu sayısı çoğaldıkça siteler okadar çok kısıyor ve sizin kazanma şansınız okadar düşüyor altından karısı kaçanlar var dikkat edin Allâh için kendinize de çevrenize de zarar iyi forumlar

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
462
149
43
Beyler kumarı 2-3 ay önce bıraktım oturdum it gibi mezun olduğum bölümün kpss sınavına çalışıyom konuşmam bile gelişti, düzeldi küfür azaldı sinir azaldı yav bi fırsat varsa kaçmak için vallahi kaçın oyuncu sayısı çoğaldıkça siteler okadar çok kısıyor ve sizin kazanma şansınız okadar düşüyor altından karısı kaçanlar var dikkat edin Allâh için kendinize de çevrenize de zarar iyi forumlar
ne mezunusn hocam

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,599
113
Eve haciz yok kardeşim

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
371
83
Online olarak ayarla kağıt gelmez online olarak düşer Google fan araştır bu kadar basit

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,422
2,599
113
Mal gidi mal neyle kanıtlıcan gözüme ve yasadıklıramamı inanacam sanamı inanacam hadi git konumdan hen neyin derdindeyim bide senle ugrasanicam
Al bakalım beyni çalışmayan arkadaşım avukat evime haciz başlatmak istedi mahkemenin verdiği cevap

Ekli dosyalar

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,631
255
83
Devlet ceza uygular bu seferde 1 ay mi 15 gün içinde ikamet ettiğim yeri nüfusa bildirmek zorunda sistem çok kötü her türlü vuruyor

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,631
255
83
Eve haciz yok kardeşim
Bende öyle biliyorum özel eve icra gonderemiyor ama ama devlete 1 TL bile borcun bile olsa eve icra geliyor ...özel bankayaysa borç önce maaşa icra koyuyor 4.de 1 ne ben öyle biliyorum tabi eksiğim vardır ama garanti benim maaşa koydu ilk