http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İkametgah Hk.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,317
1,605
113
Beyler bol şans geçen hafta kendi evime taşındım ama ikametgahi alamadım e devletten alınmıyor nüfus müdürlüğü ne gidin diye hata veriyor ve fatura goturmem gerekliymiş yeni oturduğum yere dair ama faturalar benim adıma değil ev sahibi babam olduğu için onun adına ben bu ikametgah işini nasil hallederim konu hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Beyler bol şans geçen hafta kendi evime taşındım ama ikametgahi alamadım e devletten alınmıyor nüfus müdürlüğü ne gidin diye hata veriyor ve fatura goturmem gerekliymiş yeni oturduğum yere dair ama faturalar benim adıma değil ev sahibi babam olduğu için onun adına ben bu ikametgah işini nasil hallederim konu hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
Babanla nufusa git halledersiniz

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,600
990
113
Kendini kiracı göster evde suyu yada doğalgaz herneyse birini üstüne al adresi al kendi üzerine

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,317
1,605
113
Teşekkür ederim dostlar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,325
13,643
113
20 gün içinde e devletten alabiliyorsun