http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İfade Hk.

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,005
2,139
113
selamun aleyküm herkese iyi akşamlar dostlar
benım gecen sene bi mevzum vardı işte ifade falan verdik hakim karşısında sonradan dosya kapandı dün beni polis aradı yarın adliyeye ifade vermeye gel diye kapanan dosya tekrar acılıyormu sizce bısey olurmu

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
2,315
113
Geçmiş olsun kardeşim benim kapanan dosya açılırsa cezada 3/2 yatarsın

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,576
2,045
113
selamun aleyküm herkese iyi akşamlar dostlar
benım gecen sene bi mevzum vardı işte ifade falan verdik hakim karşısında sonradan dosya kapandı dün beni polis aradı yarın adliyeye ifade vermeye gel diye kapanan dosya tekrar acılıyormu sizce bısey olurmu
Mevzu neydi

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,005
2,139
113
motor al say yaparken olmuştu bı olau

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
243
43
açılmışmıdır yoksa normal ifadeyemı cagırıyorlar ben suclu değilim şüpheliyim
Bir davadan iki defa yargılama olmaz hakim karşısına çıktıysan kapandıysa o iş bitmiştir ama aynı hakimin karşısına yeni deliller sunulmuşsa iş değişebilir adliyeye ifadeye çağırmazlar aslında olay sulh (ceza veya hukuk) mahkemesine taşınmış olabilir çünkü sadece sulh ceza hakimi ifade alabilir sulh ceza hakimi de itiraz merciidir. Yeni delillerle itirazda bulunulmuş benim şahsi düşüncem ama tamamını sabah öğrenirsin

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,005
2,139
113
Bir davadan iki defa yargılama olmaz hakim karşısına çıktıysan kapandıysa o iş bitmiştir ama aynı hakimin karşısına yeni deliller sunulmuşsa iş değişebilir adliyeye ifadeye çağırmazlar aslında olay sulh (ceza veya hukuk) mahkemesine taşınmış olabilir çünkü sadece sulh ceza hakimi ifade alabilir sulh ceza hakimi de itiraz merciidir. Yeni delillerle itirazda bulunulmuş benim şahsi düşüncem ama tamamını sabah öğrenirsin
eyw dost sagolasın hapis olma ihtimalim cok bu olayda aslında inş birşey olmaz

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
654
243
43
eyw dost sagolasın hapis olma ihtimalim cok bu olayda aslında inş birşey olmaz
Ülke de dolandırıcılık olayları kayış tadı verdı papara kiralayanlar bile içeri giriyor artık siz siz olun böyle şeylerden uzak durun bu cezalar artacak bence hırsızlık gibi adi suçlar bile bu olaylar kadar üzerinde durulmuyor