http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İddaa ve Sayısal Bayilik

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
bizim burda ki iddaaa bayi gibi olma sonra sonra sadece kazı kazan satarsın

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Bayiden oynayan kaldimi bu devirde ki. Legal de illegal de sanal'a döndü artık 3 yıla kalmaz bayi denen bişey kalmaz bir çoğu kapadı zaten. Adam evinde laptopundan yada yolda orda burda telefonundan oynamak varken bayide ne işi var. Gerçi ben yine de Bazen eski günleri yaad ediyorum. Bayinin önunden geçerken 3-5 TL lik bir kupon yapıyorum. Ama şu an teker teker bayiler kapanırken borca girip bayi acmani tavsiye etmem

osmankozan

Vatan sevdalısı bir TÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,628
497
83
Bayiden oynayan kaldimi bu devirde ki. Legal de illegal de sanal'a döndü artık 3 yıla kalmaz bayi denen bişey kalmaz bir çoğu kapadı zaten. Adam evinde laptopundan yada yolda orda burda telefonundan oynamak varken bayide ne işi var. Gerçi ben yine de Bazen eski günleri yaad ediyorum. Bayinin önunden geçerken 3-5 TL lik bir kupon yapıyorum. Ama şu an teker teker bayiler kapanırken borca girip bayi acmani tavsiye etmem
Bayiler.kapaniyor diyorsunuz ama adamlar öyle şartlar koymuş ki alacak kişinin torpili olması lazım çekiliş yapıp kura çekiyorlar bitmiş bir sektöre bu kadar talep olduğuna göre sanılandan daha iyi kazanç var

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
Dostum bizim burda halil abi vardi. Koca mahalede tek iddaa bayisi vardi. Mahalede küçük bişey degil bi ilçe kadar +çok kalabalik. Adam 2sene oncesine kadar mercedese biniyordu sira bekliyorduk bayide o bilecbu sene kapatti. Boyle oranlarin ..mkckimse oynamaz tabi dedi. O oranlara oynayipta tüpçüyü zengin eden adamin aklindan süphe ederim zaten.
Hic bulasma kimse oynamiyor artik yasal. Oranlar yukselecek dendi aksine daha cok dustu