- 969
- 652
- 93
Dostlar selamün aleyküm öncelikle yaklaşık 23 gündür nesine den 3 mac +6 gol oranı 12 ise 4,5 alt oynuyorum toplam 3 maçın oranı 1.21 felan oluyor 200 basıyorum 242 TL 245 TL arası para alıyorum sadece tek maçlarda mbs 1 ler de deniyorum 188 TL ile başladım 920 TL bakiye yaptım dicegim şu hep çok isteyerek çok kaybettim bu şekilde sabırlı ve kazanmaya çok daha yakin olan bir sistemle zamanında hareket etmediğime çok pişman oldum günde 40 TL vurup çıkıyorum abi bundan sonra
diceksiniz ki neden nesine den oynuyorsun çünkü sitelerin çoğunda 1,30 veya 1,25 ana para oran çevrim sarti var o yüzden nesine de oynuyorum hem güvenli hem şartsız kuralsız 2 saniye de paran hesabında demem şu ki çok kaybı olanlar benim gibi gerçekten 200 250 TL kasa ile şu dediğimi yapin sabırlı olun aylık kazanca veya haftalık kazancs vurun kendinizi o ay tekrar oynamayın ben böyle yaptım ve gerçekten çok iyi deneyin sabredin günde 40 TL gidin sokaktan birinden isteyin size ne dicek
içimi dokeyim yazayım dedim belki birilerine vesile olurum daha fazla kayıp yaşamasın istedim buraya kadar okuduğun için teşekkürler kankam iyiki varsın bol kazanciniz olsun unutma +6 gol 12 oran ise mbs 1 maçları 4,5 alt
bol sans herkese