- 725
- 1,088
- 93
Görüşünüzün bir sebebi var mıdır? Yaşadığınız bir sorun veya öneriniz?Yüksek oranlar bizde yazmış en kalitesiz site bizi dese daha iyi
Görüşünüzün bir sebebi var mıdır? Yaşadığınız bir sorun veya öneriniz?Yüksek oranlar bizde yazmış en kalitesiz site bizi dese daha iyi
Ben seni kâle almıyorum sende bana alıntı yapma dostum sağ dan sağ dan lütfen hadi para olunca whatsap dan temsilcileriniz dileniyor yeterince.Görüşünüzün bir sebebi var mıdır? Yaşadığınız bir sorun veya öneriniz?
Hayır. Söylediğim gibi insanlara hiç güvenmediğim için. Metrolarda cebinde pos cihazıyla dolaşıp milletin parasını temassız çeken çakallar var. Öyle teknolojiyi alsın zötüne monte etsinlerYeni kart sipariş edersem de bu Sefer karti getiren kuryeyle konuşmak zorunda kalırım diye mi eski kartla devam ediyorsun dost
Özel bonuslar, memnuniyet vb.. gibi bir çok çalışmalarda tüm üyelerimize ulaşmaya ve iletişime geçmeye çalışıyoruz. Eğer ki tarafınıza iletişim sağlanmamasını talep ediyorsanız, canlı destek hattına bağlanarak talebinizi iletebilirsiniz. Lakin yaşadığınız sorun mevcut ise yardımcı olmak isteriz.Ben seni kâle almıyorum sende bana alıntı yapma dostum sağ dan sağ dan lütfen hadi para olunca whatsap dan temsilcileriniz dileniyor yeterince.
Sanırım bağımlısınEskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı
Şimdi bişey derdimde neyse dememek en zararsızı olur her açıdan bide canlı destek diyor dikmişler oraya nerde çapılsuz birileri var sen kendi siteni bilmiyorsan tanıtayım sitede canlı destek yok ilgilenen yok sadece üyeleri nasıl batırırız diye kurulmuş bi sitesiniz bana boş boş şeylerle gelme sende nasol bi site oldunuzu biliyorsundur.Özel bonuslar, memnuniyet vb.. gibi bir çok çalışmalarda tüm üyelerimize ulaşmaya ve iletişime geçmeye çalışıyoruz. Eğer ki tarafınıza iletişim sağlanmamasını talep ediyorsanız, canlı destek hattına bağlanarak talebinizi iletebilirsiniz. Lakin yaşadığınız sorun mevcut ise yardımcı olmak isteriz.
Benim şahsen dışarıda ilgimi çeken hiçbir şey yok. Dışarı çıktığım zaman gördüğüm tek şey ekmek kavgası ve dünyaya köle olmak için gelmiş zibilyonlarca insanın hayatta kalma çabası2 sene önce kumardan nefret ederdim maç izlemek, başında oturmak, sürekli bankaya çek bankadan para gönder, o siteden çık bu siteden bonus al gece olunca 13 14 saat başında durup başın pres makinasına sıkışmış gibi patlardı.
Şimdi şu son 2 senede işler daha da değişti. İnanılmaz bir keyif mutluluk vermeye başladı eskisi gibi bonuslar yok ama amacın belli hedefin belli artık keyif olarak değilde tamamen iş olarak görüyorsun.
Benim esnaf arkadaşım 8 de gidiyor işe 18:30 da çıkıyor o da çalışıyor bende çalışıyorum günüde boş geçmiyoruz.
Dışarıya çıkıp ne yapacağız para için sonra tekrar eve gireceğiz evde bu oyunu sevip adam gibi oynayıp güzel paralarla birgün tam çıkış yaparız bizde.
Belli bir miktarın üstüne çıkınca dahada eve girmeyiz zaten girsekte tat vermez vücut ister istemez kendini sosyal hayata dışarıya her türlü atar.
Şimdi adam 30k ile dışarıya çıkıyor tekrar para lazım oluyor tekrar kümese dönüyor.
Fersah fersah milyonu olsun asla dönmez anın tadını, güzelce kız arkadaşıyla şehir şehir gezmeyi, görmediği en güzel eşsiz manzaralarda dolaşmayı herkes ister.
Kan emiciler her yerdeKimi meditasyon yapar, kimi yoga... Biz ise “ilk yarı 0.5 üst olur mu?” diye kafa dağıtırızYüksek oranlar bizde
Benim konumdan çık la yediniz milletiÖzel bonuslar, memnuniyet vb.. gibi bir çok çalışmalarda tüm üyelerimize ulaşmaya ve iletişime geçmeye çalışıyoruz. Eğer ki tarafınıza iletişim sağlanmamasını talep ediyorsanız, canlı destek hattına bağlanarak talebinizi iletebilirsiniz. Lakin yaşadığınız sorun mevcut ise yardımcı olmak isteriz.
Adam ne güzel yazıyor karışmayınBenim konumdan çık la yediniz milleti
Kardeşim sen bir elvada konuşması yaparak kumarı biraktiyini söylemiştin bir yerde gördüm ama hala koşturuyorsun2 sene önce kumardan nefret ederdim maç izlemek, başında oturmak, sürekli bankaya çek bankadan para gönder, o siteden çık bu siteden bonus al gece olunca 13 14 saat başında durup başın pres makinasına sıkışmış gibi patlardı.
Şimdi şu son 2 senede işler daha da değişti. İnanılmaz bir keyif mutluluk vermeye başladı eskisi gibi bonuslar yok ama amacın belli hedefin belli artık keyif olarak değilde tamamen iş olarak görüyorsun.
Benim esnaf arkadaşım 8 de gidiyor işe 18:30 da çıkıyor o da çalışıyor bende çalışıyorum günüde boş geçmiyoruz.
Dışarıya çıkıp ne yapacağız para için sonra tekrar eve gireceğiz evde bu oyunu sevip adam gibi oynayıp güzel paralarla birgün tam çıkış yaparız bizde.
Belli bir miktarın üstüne çıkınca dahada eve girmeyiz zaten girsekte tat vermez vücut ister istemez kendini sosyal hayata dışarıya her türlü atar.
Şimdi adam 30k ile dışarıya çıkıyor tekrar para lazım oluyor tekrar kümese dönüyor.
Fersah fersah milyonu olsun asla dönmez anın tadını, güzelce kız arkadaşıyla şehir şehir gezmeyi, görmediği en güzel eşsiz manzaralarda dolaşmayı herkes ister.
Ben yazın manzarası güzel koylara gittim bir kaç şehir gezdim bunlarda insanın üstündeki negatif elektiriği atıyor. Bunlara da zaman zaman yer vermek lazım.Benim şahsen dışarıda ilgimi çeken hiçbir şey yok. Dışarı çıktığım zaman gördüğüm tek şey ekmek kavgası ve dünyaya köle olmak için gelmiş zibilyonlarca insanın hayatta kalma çabası
Şu hayatta ilgimi çeken tek şey güzel kızlar. Ama onun için de o kadar takla atmaya gerek yok. Paran varsa sorun yok. Onlar takla atıyorlar zaten
Milattan önce hocam o çok zaman geçti üstünden.Kardeşim sen bir elvada konuşması yaparak kumarı biraktiyini söylemiştin bir yerde gördüm ama hala koşturuyorsun
Türkiye'de çalışan kesimin %70 kadarı asgari ücret veya ondan hallice bir paraya çalışıyor dostum. İnsanların çoğu zaten dünyaya köle olmaya gelmiş durumda. Anca karnını doyurabiliyorBen yazın manzarası güzel koylara gittim bir kaç şehir gezdim bunlarda insanın üstündeki negatif elektiriği atıyor. Bunlara da zaman zaman yer vermek lazım.
Yoksa gidipte kimse asgari ücrete çalışmaz.
@Padişahbet Destek durduk yere no bonus yaptınız ardından sebebsiz yere hesabımı kapattınız gerekçe bile göstermeden neden?Sohbete gelmiştik aslında, zaten header banner da reklamımız varO bile yeter bence
tamam gutsBenim de tek sosyal ilişkim market kasiyerine kartın temassız özelliğinin olmadığını söylemem. Zaten insan seven bir yapım da yok. Kime yüz versem hep astarını istedi. İnsanlar hep birbirini kullanmanın hesabını yapar
Hayvanlar, insanlardan daha delikanlı
Eskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı