Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İdda Krizi

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Eskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Eskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı
Bagimlilik reis bunun adi hepimiz oyleyiz skma canini

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Ne sigara ne alkolüm var bu bitirdi bizi

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,476
2,635
113
Benim de tek sosyal ilişkim market kasiyerine kartın temassız özelliğinin olmadığını söylemem. Zaten insan seven bir yapım da yok. Kime yüz versem hep astarını istedi. İnsanlar hep birbirini kullanmanın hesabını yapar

Hayvanlar, insanlardan daha delikanlı

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
Belli bi kasa koyup bkonu çıkarmadığın sürece idda kazandırır çok kasam oldu zaman rahat katlıyorum iddiada

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,702
113
Benim de tek sosyal ilişkim market kasiyerine kartın temassız özelliğinin olmadığını söylemem. Zaten insan seven bir yapım da yok. Kime yüz versem hep astarını istedi. İnsanlar hep birbirini kullanmanın hesabını yapar
Yeni kart sipariş edersem de bu Sefer karti getiren kuryeyle konuşmak zorunda kalırım diye mi eski kartla devam ediyorsun dost

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Bu soruyu sorduğun yerin farkında mısın? Gören de Yozgat'ta domuz yiyebileceğim bir restaurant var mı diye sordu sanar.

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Yüksek oranlar bizde yazmış en kalitesiz site bizi dese daha iyi