Bagimlilik reis bunun adi hepimiz oyleyiz skma caniniEskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı
Hic keyfim yokken oyle bi guldum ki sana allah seni napmayaBorç harç bul oyna hemen göte bala kazanırsan da patrona ben bugün erken çıkıyorum maasimdan düşersin diye raconu koy çık kazandığını katla
Gene yaptın yapacağını sen destek değil tam kumarbazsın🤩🤪Kimi meditasyon yapar, kimi yoga... Biz ise “ilk yarı 0.5 üst olur mu?” diye kafa dağıtırızYüksek oranlar bizde
Sigara alkol yok he helal olsun son parayı tek maça basıp 90 dk 1 paket sigara içmeden duramam🙂Ne sigara ne alkolüm var bu bitirdi bizi
Benim de tek sosyal ilişkim market kasiyerine kartın temassız özelliğinin olmadığını söylemem. Zaten insan seven bir yapım da yok. Kime yüz versem hep astarını istedi. İnsanlar hep birbirini kullanmanın hesabını yaparEskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı
Sende anca reklam peşindesin millet kurudu ağaç oldıKimi meditasyon yapar, kimi yoga... Biz ise “ilk yarı 0.5 üst olur mu?” diye kafa dağıtırızYüksek oranlar bizde
Ekle bonus da oynayalım o zaman ilk yarı 0.5 üstKimi meditasyon yapar, kimi yoga... Biz ise “ilk yarı 0.5 üst olur mu?” diye kafa dağıtırızYüksek oranlar bizde
Sohbete gelmiştik aslında, zaten header banner da reklamımız varSende anca reklam peşindesin millet kurudu ağaç oldı
Yeni kart sipariş edersem de bu Sefer karti getiren kuryeyle konuşmak zorunda kalırım diye mi eski kartla devam ediyorsun dostBenim de tek sosyal ilişkim market kasiyerine kartın temassız özelliğinin olmadığını söylemem. Zaten insan seven bir yapım da yok. Kime yüz versem hep astarını istedi. İnsanlar hep birbirini kullanmanın hesabını yapar
Bu soruyu sorduğun yerin farkında mısın? Gören de Yozgat'ta domuz yiyebileceğim bir restaurant var mı diye sordu sanar.Eskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı
☝Eskiden bu kadar değildim sanırım sosyalleşmem hiç denecek kadar az sürekli idda oynayasım var evden işe işden eve takılıyorm oynamayınca krize giriıyorm sanki oynayınca kafam dağılıyor böyle olan varmı