28 May 2025 #1 Baronizm Biat Etmez Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 9,795 6,605 113 Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi
Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi
28 May 2025 #2 executioner Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,956 1,958 113 çıkmaz dostum değerlendirmeye bile giremiyorum eger icran varsa direk ret veriyor sistem
28 May 2025 #3 Y Yunusemrebas06 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 269 186 43 Baronizm' Alıntı: Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi Genişletmek için tıkla ... 5 sene önce düştüm yatırdım hala vermiyorlar
Baronizm' Alıntı: Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi Genişletmek için tıkla ... 5 sene önce düştüm yatırdım hala vermiyorlar
28 May 2025 #4 AnosValous - Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 16,235 8,610 113 Baronizm' Alıntı: Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi Genişletmek için tıkla ... İcrası olmayana bile çıkmıyor icra dosyası varsa mümkün değil pek banka insiyatif alırsa verir ancak onu da başvuruyla falan vermezler sağlam bağlantın olcak anca öyle
Baronizm' Alıntı: Bir arkadaşımın 60bin icrası var ama kredi almış enparadan bu nasıl oluyor icrası olan birine kredi çıkma ihtimali yok dediler acaba benimi kekledi Genişletmek için tıkla ... İcrası olmayana bile çıkmıyor icra dosyası varsa mümkün değil pek banka insiyatif alırsa verir ancak onu da başvuruyla falan vermezler sağlam bağlantın olcak anca öyle