İcraya kim verdiyse onunla görüş belki indirim yaparUyapta görünen borç güncel borç mu bunu ödesem borç kapanır mı UYAP üzerinden
Borçlu olan vardır aranızda
Bilen var mı
Bu borç güncel mi ugrasamam kimseyle o yüzden yazdimİcraya kim verdiyse onunla görüş belki indirim yapar
Beyler uyaptan gözüken iki borcun var İstanbul icraya verilmiş o trabzinda hacze kaç güne gelir mesela sizce burdakine sordum uzun sürer vs dedi
guncel dost bankaya mı borcun varBu borç güncel mi ugrasamam kimseyle o yüzden yazdim
avukat 10 bın ıster en az brcu ode ya da kapat oparaylaeve haciz olayi yok kardesm o dosyada eklenen evraklar listesi vsr onu takip et 7 gun icinde evine kagit gelir itiraz etmen icin tandiik bi avukat bul dosyaya itiraz etsin 2 sene dava uzuyor
Geldi kağıt kral 1 ay oldu geleli avukat arayıp duruyor hacze gelcez filan diyede sordum buradaki icraya bize talep gelmedi dedi İstanbul'dan haczede çok uzun sürede gelirler dedieve haciz olayi yok kardesm o dosyada eklenen evraklar listesi vsr onu takip et 7 gun icinde evine kagit gelir itiraz etmen icin tandiik bi avukat bul dosyaya itiraz etsin 2 sene dava uzuyor
ben ne dedm tanidik dedm akrabasi olur vekalet verir akrabasi tanidigi niye para alsn?? vekalet verirsin o senin bilgilerinle itiraz eder senin temsilcin olur karsi tarafta onlari arar sen ugrasmazsin o sira calisir para biriktirirsin her ay 200 dolar koseye atarsin 1 sene sonrada karsi tarafdan avukatin indirim ister dusurur borcu yuzde 20-30 sende toptan odersin bunlar cozumavukat 10 bın ıster en az brcu ode ya da kapat oparayla
Geldi kağıt kral 1 ay oldu geleli avukat arayıp duruyor hacze gelcez filan diyede sordum buradaki icraya bize talep gelmedi dedi İstanbul'dan haczede çok uzun sürede gelirler dedi
Güncel evetBu borç güncel mi ugrasamam kimseyle o yüzden yazdim
Uyaptan ödeniyor mu burada tahsilat falan yazıyor borç tahsilatı seçip tutarı yazıp kartla ödesem borç kapanır miHacizlik bir olay yok maaşlı çalışansan çalıştığın yere tebliğ edilir 4/1 maaş haczi kesintisi uygulanır.uyapta yazan tutar günceldir hangi icra dairesi olduğunu oradan görebilir iletişim kurup dosyanı kapatabilirsin tutar yüksekse faiziyle uğraşmanı tavsiye etmem
Evden bişey olmaması okeyde rezillik kral işte aileye karşı anladın mi daha önce geldi eve sokmasim kapıda hallettim arabanin içine binip yalvar yakar minnet rica bu avukat tam orospu çıktıyav abi hicmi arastirma yok yas kac dostm?? tayyip amcan bitirdi o isleri evinden bi fiske alamaz ayni esyadan 2 tanede yoksada alamaz gelir merhaba merhaba der gider suc suc maasin yuzde 25 keser ustunde ev araba varsa onlari alir en fazla onuda hemen alamaz satrirmaz once icra dan dolayi o isler bitti artik korkutuyorlar seni yemeyin su numaralari..