Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcralık Olan Var Mı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,674
1,917
113
Uyapta görünen borç güncel borç mu bunu ödesem borç kapanır mı UYAP üzerinden
Borçlu olan vardır aranızda
Bilen var mı

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
1,194
113
Beyler uyaptan gözüken iki borcun var İstanbul icraya verilmiş o trabzinda hacze kaç güne gelir mesela sizce burdakine sordum uzun sürer vs dedi

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
204
43
Beyler uyaptan gözüken iki borcun var İstanbul icraya verilmiş o trabzinda hacze kaç güne gelir mesela sizce burdakine sordum uzun sürer vs dedi

eve haciz olayi yok kardesm o dosyada eklenen evraklar listesi vsr onu takip et 7 gun icinde evine kagit gelir itiraz etmen icin tandiik bi avukat bul dosyaya itiraz etsin 2 sene dava uzuyor

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
383
83
eve haciz olayi yok kardesm o dosyada eklenen evraklar listesi vsr onu takip et 7 gun icinde evine kagit gelir itiraz etmen icin tandiik bi avukat bul dosyaya itiraz etsin 2 sene dava uzuyor
avukat 10 bın ıster en az brcu ode ya da kapat oparayla

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
1,194
113
Geldi kağıt kral 1 ay oldu geleli avukat arayıp duruyor hacze gelcez filan diyede sordum buradaki icraya bize talep gelmedi dedi İstanbul'dan haczede çok uzun sürede gelirler dedi

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
204
43
avukat 10 bın ıster en az brcu ode ya da kapat oparayla
ben ne dedm tanidik dedm akrabasi olur vekalet verir akrabasi tanidigi niye para alsn?? vekalet verirsin o senin bilgilerinle itiraz eder senin temsilcin olur karsi tarafta onlari arar sen ugrasmazsin o sira calisir para biriktirirsin her ay 200 dolar koseye atarsin 1 sene sonrada karsi tarafdan avukatin indirim ister dusurur borcu yuzde 20-30 sende toptan odersin bunlar cozum

r1kxp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
75
28
Hacizlik bir olay yok maaşlı çalışansan çalıştığın yere tebliğ edilir 4/1 maaş haczi kesintisi uygulanır.uyapta yazan tutar günceldir hangi icra dairesi olduğunu oradan görebilir iletişim kurup dosyanı kapatabilirsin tutar yüksekse faiziyle uğraşmanı tavsiye etmem

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
323
204
43
Geldi kağıt kral 1 ay oldu geleli avukat arayıp duruyor hacze gelcez filan diyede sordum buradaki icraya bize talep gelmedi dedi İstanbul'dan haczede çok uzun sürede gelirler dedi

yav abi hicmi arastirma yok yas kac dostm?? tayyip amcan bitirdi o isleri evinden bi fiske alamaz ayni esyadan 2 tanede yoksada alamaz gelir merhaba merhaba der gider suc suc maasin yuzde 25 keser ustunde ev araba varsa onlari alir en fazla onuda hemen alamaz satrirmaz once icra dan dolayi o isler bitti artik korkutuyorlar seni yemeyin su numaralari..

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,674
1,917
113
Hacizlik bir olay yok maaşlı çalışansan çalıştığın yere tebliğ edilir 4/1 maaş haczi kesintisi uygulanır.uyapta yazan tutar günceldir hangi icra dairesi olduğunu oradan görebilir iletişim kurup dosyanı kapatabilirsin tutar yüksekse faiziyle uğraşmanı tavsiye etmem
Uyaptan ödeniyor mu burada tahsilat falan yazıyor borç tahsilatı seçip tutarı yazıp kartla ödesem borç kapanır mi

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
1,194
113
yav abi hicmi arastirma yok yas kac dostm?? tayyip amcan bitirdi o isleri evinden bi fiske alamaz ayni esyadan 2 tanede yoksada alamaz gelir merhaba merhaba der gider suc suc maasin yuzde 25 keser ustunde ev araba varsa onlari alir en fazla onuda hemen alamaz satrirmaz once icra dan dolayi o isler bitti artik korkutuyorlar seni yemeyin su numaralari..
Evden bişey olmaması okeyde rezillik kral işte aileye karşı anladın mi daha önce geldi eve sokmasim kapıda hallettim arabanin içine binip yalvar yakar minnet rica bu avukat tam orospu çıktı

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,470
489
83
İcralık olmayanmı var herkes profesörü oldu bu işin

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
794
636
93
Karım yok ama karım gibi herhangi arıyorlar 😅😅

Jacques

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
38
28
4/1 maaş kesintisi uygulanıyor hocam üstüne ev araba vs bir şey yoksa o kesin

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,674
1,917
113
20k banka kart borcu var 2 sene evvel ödemedim maaştan kesilsin diye maaşa da haciz konmadı bari kendim ödeyim diyom artık 27k görünüyor faizle birlikte bana az geldi de o yüzden merak ettim bu borç güncel mi diye