http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Tebligatı Hk.

Tete

VeniVidiVici
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
425
235
43
Bumbe gabrak benımde garantiye 40 K icra borcum var aratıp duruyorlar yokmu şöle 100 TL bonus yüzbin yap 10 TL Çek

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
1,395
113
Beyler borç ödenmezse icra gelir degilmi ben 2017 yılında kartı kaybettim sonra bankayı arayipta iptal de ettirmedim kredi kartı değildi banka kartıydi ama nakit avans var mıydı yok muydu bilmiyorum. Olaki birinin eline geçmiş olsa 2017 den bu yana eve borç tebligati gelir miydi yada e devlette borç görülür muydu. Çok korkuyorum 10-15 yıl sonra bu karttan toplu borç çıkarırlar falan diye. Arayan soran olmadı hiç eski nodan da veya yeni noya gecince ama borç olsa şimdiye gelirdi birşeyler degilmi
Bişey olmaz

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
dostlar bu borcu moneypay uygulamasından ödeyebilir miyim yoksa gelen tebligattaki ibana mı yatırmam lazım bilgisi olan var mı?

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
dostlar bu borcu moneypay uygulamasından ödeyebilir miyim yoksa gelen tebligattaki ibana mı yatırmam lazım bilgisi olan var mı?
borcu moneypay üzerinden ödedim ancak gelen kağıtta vergi dairesi ibanı falan var oraya ödeme yapmam gerekiyor mu bilgisi olan var mı?

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
7,395
113
borcu moneypay üzerinden ödedim ancak gelen kağıtta vergi dairesi ibanı falan var oraya ödeme yapmam gerekiyor mu bilgisi olan var mı?
yanlıs yaptın gelen kagıtta ki ibana atman lazımdı telefondan ulaşsan yardımcı olurlardı. banada gelmisti 4 bin oldu 10 bin ödeme yaptım avukatın ibana o hepsini halledip kapatmıstı e devşet uyaptan da gözüküyordu

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
yanlıs yaptın gelen kagıtta ki ibana atman lazımdı telefondan ulaşsan yardımcı olurlardı. banada gelmisti 4 bin oldu 10 bin ödeme yaptım avukatın ibana o hepsini halledip kapatmıstı e devşet uyaptan da gözüküyordu
benim e devletten gözüküyor şu anda dava dosyası açık olarak ödemeyi yaptım dost şimdi moneypaya söylesem yardımcı olurlar mı?

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
1,395
113
Kardeş bu tefecilere borç ödemek nedir amk. Ödemeyin. Bak benim 1 milyon dolar borcum var ödemiyorum kafam rahat 😁

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,153
4,985
113
Yaklaşık bir yıl önce ben de açmıştım bu konu hakkında bir konu yalnız beni bir iki kere o zamanlar uyanmışlardı ödeme yapın diye sonradan durdular yani illaki ödenmesi mi lazım öyleyse eskiden mesaj geliyordu şimdi o da gelmiyor e-devlet'e baktım icrada gözükmüyor money hakkında nasıl yapacağız bilmiyorum ki

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
7,395
113
benim e devletten gözüküyor şu anda dava dosyası açık olarak ödemeyi yaptım dost şimdi moneypaya söylesem yardımcı olurlar mı?
olmaz o avukata atman lazımdı parayı avukata parayı öde sonra moneypay açılıyo tekrar kullanıma geri attıgın parayıda artık çekebilir misin ne olur bilmem

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
olmaz o avukata atman lazımdı parayı avukata parayı öde sonra moneypay açılıyo tekrar kullanıma geri attıgın parayıda artık çekebilir misin ne olur bilmem
aradım bana da borcunuzu ödemişsiniz ama avukata ulaşın falan diyorlar

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
7,395
113
aradım bana da borcunuzu ödemişsiniz ama avukata ulaşın falan diyorlar
evet bi konus bakalım.başta avukata sorsana be kardeşim ben de aradım avukata at dediler yoksa bende öyle yapacaktım avukata öde sonra kullanıma geri açıolar moneyi

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
evet bi konus bakalım.başta avukata sorsana be kardeşim ben de aradım avukata at dediler yoksa bende öyle yapacaktım avukata öde sonra kullanıma geri açıolar moneyi
dost aradım numarayı açmıyorlar ki ben de burada gözüküyor artıyor diye ödedim pek de bilgim yok o konularda, bir numara verdiler geçenlerde bi çaldı açmadı, şimdi ulaşılamıyor

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
Dost bilgin var mı uyapa girdim şimdi 9-10k lık bir ödeme gözüküyor ben uygulamadan ödemiştim ne yapmam gerekiyor

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,507
7,395
113
Dost bilgin var mı uyapa girdim şimdi 9-10k lık bir ödeme gözüküyor ben uygulamadan ödemiştim ne yapmam gerekiyor
kardesim avukatlık oldugun için ona ödeme yapacaksın o da ödeyip kağıt yollucak senin dosyanı kapatacaklar moneye bosa attın parayı mesai saatlerinde bakar avukatta 2 ocakta ulaş sen ona

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
kardesim avukatlık oldugun için ona ödeme yapacaksın o da ödeyip kağıt yollucak senin dosyanı kapatacaklar moneye bosa attın parayı mesai saatlerinde bakar avukatta 2 ocakta ulaş sen ona
bana gelen icra kağıdında bir iban vardı icra dairesine ait ona mı ödeme yapmam lazım dost yoksa avukatın ibanına mı?

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
75
28
Kardeş bu tefecilere borç ödemek nedir amk. Ödemeyin. Bak benim 1 milyon dolar borcum var ödemiyorum kafam rahat 😁
bende ödemiyorum kardeşim bankalara 1 k borç var itiraz ediyorum temyiz filan 5 sene uzar gider kesinleşsede emekli maaşından bişey alamazlar

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
bende ödemiyorum kardeşim bankalara 1 k borç var itiraz ediyorum temyiz filan 5 sene uzar gider kesinleşsede emekli maaşından bişey alamazlar
reis benim üzerime kayıtlı bir şey yok maaş alıyordum onu da alamayacağım peki benden borcu nasıl tahsil edebilirler? ben uygulamadan ödedim bi avukat numarası var ne yapmış bizi mi engellemiş anlamadım 1 hafta süre yarın doluyor peki sonrasında neler olur bilgin var mı?