http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Tebligatı Hk.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
Dostlar selamlar, moneypayden kredi kullanmıştım ödeyecek durum olmadı uzun süre erteledim bir kaç gün önce tebligat geldi, 7 gün içerisinde ödenmesi gerekiyor yazıyor, nereye ödeme yapmak gerekiyor, süre ne zamandan itibaren başlar, ödeme yapmazsam ne olur? Bilgilendirirseniz sevinirim

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,295
634
113
Aga yeminle sapa oturdun moneypay ise kat kat burnundan getirdiler 3 gundur onunla uğraştım istersen özele gel

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Dostlar selamlar, moneypayden kredi kullanmıştım ödeyecek durum olmadı uzun süre erteledim bir kaç gün önce tebligat geldi, 7 gün içerisinde ödenmesi gerekiyor yazıyor, nereye ödeme yapmak gerekiyor, süre ne zamandan itibaren başlar, ödeme yapmazsam ne olur? Bilgilendirirseniz sevinirim
Banada geldi 6 7 ay once odemedim hala duruyor eski telefonum kayitli o telefonada hic bakmiyom ariyorlarsada bilmiyom. suan icrada 5 k 12 k mi ne olmus suana kadar bisey olmadi elimize gecerse odemeye calisicaz ama şöyle bir sorun var borc hem icraya verildi hem uygulamada gozukuyor normalde uygulamada silinmesi gerek silinmemis

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
Banada geldi 6 7 ay once odemedim hala duruyor eski telefonum kayitli o telefonada hic bakmiyom ariyorlarsada bilmiyom. suan icrada 5 k 12 k mi ne olmus suana kadar bisey olmadi elimize gecerse odemeye calisicaz ama şöyle bir sorun var borc hem icraya verildi hem uygulamada gozukuyor normalde uygulamada silinmesi gerek silinmemis
Dost ben bakayım dedim göremedim dosya no falan diyor acaba onu mu yazınca çıkar ilk defa başıma geliyor 7 gün içerisinde ödersem sorun olmaz mı

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Dost ben bakayım dedim göremedim dosya no falan diyor acaba onu mu yazınca çıkar ilk defa başıma geliyor 7 gün içerisinde ödersem sorun olmaz mı
Onu bilmiyomda ara moneypayi uygulamaya gir ordan odenir buyuk ihtimal.. bu tebligat zaten ode diye gelmis odersen avukatlik ucreti islemez buyuk ihtimal en iyisi odemek yani varsa imkan

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,759
1,690
113
Beyler borç ödenmezse icra gelir degilmi ben 2017 yılında kartı kaybettim sonra bankayı arayipta iptal de ettirmedim kredi kartı değildi banka kartıydi ama nakit avans var mıydı yok muydu bilmiyorum. Olaki birinin eline geçmiş olsa 2017 den bu yana eve borç tebligati gelir miydi yada e devlette borç görülür muydu. Çok korkuyorum 10-15 yıl sonra bu karttan toplu borç çıkarırlar falan diye. Arayan soran olmadı hiç eski nodan da veya yeni noya gecince ama borç olsa şimdiye gelirdi birşeyler degilmi

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Beyler borç ödenmezse icra gelir degilmi ben 2017 yılında kartı kaybettim sonra bankayı arayipta iptal de ettirmedim kredi kartı değildi banka kartıydi ama nakit avans var mıydı yok muydu bilmiyorum. Olaki birinin eline geçmiş olsa 2017 den bu yana eve borç tebligati gelir miydi yada e devlette borç görülür muydu. Çok korkuyorum 10-15 yıl sonra bu karttan toplu borç çıkarırlar falan diye. Arayan soran olmadı hiç eski nodan da veya yeni noya gecince ama borç olsa şimdiye gelirdi birşeyler degilmi
8 yıl olacak borç olsaydı muhakkak ulasirlardi

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,206
113
Şimdiye çoktan gelirdi birşey çıkmaz kanka için rahat olsun

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,759
1,690
113
8 yıl olacak borç olsaydı muhakkak ulasirlardi
Bu devlete belli olmaz babam emekli olacak vakit 30 yıl önceki vergi borcu çıkmıştı terbiyesizim. Umarım dediğin gibi olur. Hep aklımın bir yerinde ozaman gençtik salladık şimdi akla geliyor arada

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,844
2,206
113
Teşekkürler. Öyle umuyorum. Tel değişse bile bulurlardi yada eve birşey gelirdi illa. Zaten kartta artık bloke olmuştur bu kadar yılda
Numara değiştirsen bile elbet ulaşırlar di yani o olaydan hiç birsey çıkmaz bu kadar süreden sonra

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,527
3,869
113
Onu bilmiyomda ara moneypayi uygulamaya gir ordan odenir buyuk ihtimal.. bu tebligat zaten ode diye gelmis odersen avukatlik ucreti islemez buyuk ihtimal en iyisi odemek yani varsa imkan
Sağolasın dost elime geçerse ödeyecem hemen, ama süre elime kâğıt ulaştıktan sonra mı başlıyor onu bilmiyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Hangi bankaysa ara sor niye simdiye kadar yapmadin ki

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Sağolasın dost elime geçerse ödeyecem hemen, ama süre elime kâğıt ulaştıktan sonra mı başlıyor onu bilmiyorum
Onlara bende hakim degilim internette baya bilgi var ilk geldiginde arastirdim ama suan hatirlamiyom ben odeyemedim o zman sen odersin umarim

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Moneypay kredim Hepsiburada bunun gibiler bankalardan daha tehlikeli sülük gibi yapışıyorlar insana

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,759
1,690
113
Hangi bankaysa ara sor niye simdiye kadar yapmadin ki
Bankanın adını bile unuttum ki terbiyesizim 8 yıl olacak. Önceden kampanya mail falan atıyorlardi sonra 3-5 yıl önce mail atmayı da kestiler. Borç olsa mail atarlardı enazından diye düşünüyorum. Birde e devlette banka borcu sorgulama var ayda 1 kere yapabiliyorsun orda sorgulama yaptın mı ziraat çıkıyor ama başka birşey çıkmıyor yoktur borç diye düşünüyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Bankanın adını bile unuttum ki terbiyesizim 8 yıl olacak. Önceden kampanya mail falan atıyorlardi sonra 3-5 yıl önce mail atmayı da kestiler. Borç olsa mail atarlardı enazından diye düşünüyorum. Birde e devlette banka borcu sorgulama var ayda 1 kere yapabiliyorsun orda sorgulama yaptın mı ziraat çıkıyor ama başka birşey çıkmıyor yoktur borç diye düşünüyorum
Aynen o kart kapanmistir zaten coktan kafana takma daha