http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Takibi Dosyam

Umut3st

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
316
63
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin kredi kartını 3 ay ödemedim bu şekilde mesaj geldi Ziraat Bankasi borcunuzla ilgili dosyaniz büromuza gönderilmistir. Icra takibi öncesinde dosyaniza ödeme yapmak ve bilgi almak icin arayiniz.

Kaç gün içinde ödeme yaparsam icra takibi başlamaz bunu sormak istiyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,438
113
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin kredi kartını 3 ay ödemedim bu şekilde mesaj geldi Ziraat Bankasi borcunuzla ilgili dosyaniz büromuza gönderilmistir. Icra takibi öncesinde dosyaniza ödeme yapmak ve bilgi almak icin arayiniz.

Kaç gün içinde ödeme yaparsam icra takibi başlamaz bunu sormak istiyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi
Arayıp sor dostum kaç gün yapmazsam başlar diye adamlar 1 ay da bekler 1 hafta da değişir avukata göre eğer gerçekten şu gün ödeyebileceğini düşünüyorsan gün verip ödeme yapıcam de ama garanti ödeyebileceksen başlatmazlar icra

Umut3st

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
316
63
Arayıp sor dostum kaç gün yapmazsam başlar diye adamlar 1 ay da bekler 1 hafta da değişir avukata göre eğer gerçekten şu gün ödeyebileceğini düşünüyorsan gün verip ödeme yapıcam de ama garanti ödeyebileceksen başlatmazlar icra
Ödeme yapacam evet peki şuan avukat masrafı felan ödeyecek miyim kredi kartı borcu hariç

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
532
236
43

tabi size nasıl yardımcı olabilirim gökmen hukuk brosu

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
997
113
araman lazım o numarayı az bir süren var. son çağrı yapmışlar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,929
1,694
113

Dost yapılandırma imkanın var yapılandır bankayı arayıp yapılandırmak istiyorum de ama uygulayacakları faizde anlas yoksa faizi yuksek tutuyorlar

Gfbarmy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
225
43

3 ay daha odemezsen icraya düşer kanka

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,008
1,565
113
bendede bi borç var uyapa düşmüş banka avukata vermiş sürekli ariyorlar ödeme yapin şöyle böyle para olsa icraya düşmezdik dedim işlemleri gerçekleştiriyorum filan yazmış cevap vermedim para olunca öderiz yapıcak birşey yok