Odeyecem derken dolandirilma bir de kankaBirde icra dairesine git orası sağlıklı bilgi verir
Odeyecem derken dolandirilma bir de kankaBirde icra dairesine git orası sağlıklı bilgi verir
Gelecek varlık yaz google onları araDostlar hepinize bol şans iş bankasina borcum vardı ortak varlık yöntemine devredilmiş bunu ödemek istiyorum ama ortada ne bir numara var ne bir ödeme yöntemi nasıl ödeyebilirim son olarak daha önce birkaç farklı bankadan icra durumum olmuştu borçların hepsini ödedim üzerinden bayada zaman geçti ama dosyalar hala açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilir im
Muro her yerdesin awGünaydın Forumun Kralı adamı
HahaHHhHhahhaMuro her yerdesin aw
Yer neresi kral geliriz25 ton çay teklif edildi çay sahibi ile etti yarı yarıya 12.5 ton bana kaliyo 12.5*30 375 bin yapar 3 kişi 15 güne toplar 15 günde kişi başına 125 bin para düşer adam bulmam lazım 😂
Nerede toplayacaksın 15 günde 125.000 düşüyorsa anasını satayım 15 gün sürdürmem bile onu 😄25 ton çay teklif edildi çay sahibi ile etti yarı yarıya 12.5 ton bana kaliyo 12.5*30 375 bin yapar 3 kişi 15 güne toplar 15 günde kişi başına 125 bin para düşer adam bulmam lazım 😂
Rize PazarNerede toplayacaksın 15 günde 125.000 düşüyorsa anasını satayım 15 gün sürdürmem bile onu 😄
Nasıl birbirimize ulaşacağız Vallahi direkt gelirim böyle bir toplarım ki onu 15 günlük işi yarıya düşürürüm 7 güne 😄Rize Pazar
Rize Pazar ama Mayıs ayında şuan çay toplama mevsimi degilYer neresi kral geliriz
Kalacak yer falan varsa olur gelebilirim ama tecrübe yok bilgin olsunRize Pazar ama Mayıs ayında şuan çay toplama mevsimi degil
Öyle kolay değil o işler çay toplama işleri heleki hiç toplamamis biri için ya Gürcistan'dan gürcüler geliyo her sene araba alıp gidiyorlarNasıl birbirimize ulaşacağız Vallahi direkt gelirim böyle bir toplarım ki onu 15 günlük işi yarıya düşürürüm 7 güne 😄
Kral ben yaparım 125 5 günde kazanacağımı bileyim fenerle bile toplarım gece aydınlatıp 😄Öyle kolay değil o işler çay toplama işleri heleki hiç toplamamis biri için ya Gürcistan'dan gürcüler geliyo her sene araba alıp gidiyorlar
Kemalim naber nasılsınGoogle'a varlık bankası yaz oradaki numarayı ara ya tcden ya da e devlet üzerinden dosya numarası iletirsin. Açık olanlar için de dosya harçlarını ödemen gerekiyor. Dosyaların bağlı oldukları kalem müdürlüklerini arayıp dosya numarasını ileterek iban alıp kapatabilirsin.
İyi kardom çalışıyorum sigara molasına çıktım sen nasılsınKemalim naber nasılsın
Aynı be kardo iş güç ay sonu bekleme çağresi diyelim biz onaİyi kardom çalışıyorum sigara molasına çıktım sen nasılsın
Kolay gelsin kardeşim hayırlı işler maaşın yatınca haber etAynı be kardo iş güç ay sonu bekleme çağresi diyelim biz ona
A haber den alt yazı geçiçem 😇Kolay gelsin kardeşim hayırlı işler maaşın yatınca haber et