Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,595
1,958
113
Dostlar hepinize bol şans iş bankasina borcum vardı ortak varlık yöntemine devredilmiş bunu ödemek istiyorum ama ortada ne bir numara var ne bir ödeme yöntemi nasıl ödeyebilirim son olarak daha önce birkaç farklı bankadan icra durumum olmuştu borçların hepsini ödedim üzerinden bayada zaman geçti ama dosyalar hala açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilir im

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,964
11,027
113
Dostlar hepinize bol şans iş bankasina borcum vardı ortak varlık yöntemine devredilmiş bunu ödemek istiyorum ama ortada ne bir numara var ne bir ödeme yöntemi nasıl ödeyebilirim son olarak daha önce birkaç farklı bankadan icra durumum olmuştu borçların hepsini ödedim üzerinden bayada zaman geçti ama dosyalar hala açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilir im
İş bankasını ara onlar numara verir sana

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,363
31,395
113
Ödeme bırak varlık fonuna devretti ise hiç ödeme üstüne bir şey var mı biraz beklet ana parayı tek istiyorlar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,363
31,395
113
Arabam var aslında oda yoktu da daha yeni aldim
Keşke almasaydın ya da başkasının üzerine aileden alsaydın ben korona zamanında çekmiştim bir buçuk lira bir borç kalmıştı ödemedim öyle kaldı arıyorlar yalvarıyorlar ana parayı bari getirin, 😄😄😄😄😄😄😄

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
805
113

2.sorudan baslayim uyap giriyorsun acik dosya numaralarini bi kagida yazip senin iline ait icra genel mudurlugune gidiyorsun zaten orda yazar uyapda icra 5.dairesiv7.dairesi gibi oraya girip borclarini odedigini dosyami kapatmak istedigini soyluyorsun

ufak bi miktar tutsr cikicak onu odersin kapanir

ama oncesinde dosyalarini kapattigin varlik fonlarini ara icraya kapama yazisi godnersinler sonra git bu tutari ode ufak bi miktsr zaten sonra kapali oluyor

1.soruna gelirsek 2.sorudski gibi uyapa gir dosya bilgolerini ac yana kaydikca hangi hukuk burosunun aldigini orda gorursun onun numarasini google amcaya yaz o hukuk burosunu ara.. indirime gitmeye calis yinede direk oducem deme sakin varlik fonunda 70k ise ornegin bende 40 var de sonra onlar dusucek sende az cikarsin 50-55 de bulusursunuz oducegini belli etme yani..

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
904
596
93
Geçmiş olsun bendede 4 tane var varlık fonuna devredilmis üstüme bişey olmadığı sigortalida olmadığım için öyle kuduruyolarki bişey yapamıyorlar bi tarafları yaniyo alamadıkları için

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,595
1,958
113
Keşke almasaydın ya da başkasının üzerine aileden alsaydın ben korona zamanında çekmiştim bir buçuk lira bir borç kalmıştı ödemedim öyle kaldı arıyorlar yalvarıyorlar ana parayı bari getirin, 😄😄😄😄😄😄😄
Dostum aklıma gelmedi değil de o ara biraz aceleye geldi mecbur kaldım

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
805
113
Geçmiş olsun bendede 4 tane var varlık fonuna devredilmis üstüme bişey olmadığı sigortalida olmadığım için öyle kuduruyolarki bişey yapamıyorlar bi tarafları yaniyo alamadıkları için

oyle dusunme bi yerden sonra sigortali bi iste calismak zorundasin gelecegin icin
her zaman iyi sen ol saglik skntim var de odeyemiyorum de biraz yrdimci olun de.

emin ol odememek cozum degil nereye kadar boyle sigortasiz amacsiz bi hayat yasicaksinki olcem diye dusunursun bi omur verir yukardaki yasarsin 90 nina kadar o yuzden emeklilik bile dusunmek lazm..

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
904
596
93
oyle dusunme bi yerden sonra sigortali bi iste calismak zorundasin gelecegin icin
her zaman iyi sen ol saglik skntim var de odeyemiyorum de biraz yrdimci olun de.

emin ol odememek cozum degil nereye kadar boyle sigortasiz amacsiz bi hayat yasicaksinki olcem diye dusunursun bi omur verir yukardaki yasarsin 90 nina kadar o yuzden emeklilik bile dusunmek lazm..
Öylede ben köy insanıyım köyde Tarlam çay bahçem var idare ediyoruz ama bu yerde mecburuz odemeye haklisin

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
805
113
Öylede ben köy insanıyım köyde Tarlam çay bahçem var idare ediyoruz ama bu yerde mecburuz odemeye haklisin

oo ozaman haklilik payin var koy ortami farkli ama Allah bi nasip eder sehre tasinirsin :)) en kotu ilerde paranla ev alsan alamazsin :) yaslaninca yazin koye kisin sehre demisler :))

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
805
113
Bu arada çay toplama yovmiyesi 4 bin TL bilginize

sabahin 5 i 6 sinda basliyon oglen gunes gelmeden 12 ye kadar canin cikiyor 4000 de kurtarmaz onu :)) cay kesimi disardan kolay gozukuyorda degil benm anne tarafi trabzon oflu bizzat sahit oldm yapilcak is degil :)

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
904
596
93
25 ton çay teklif edildi çay sahibi ile etti yarı yarıya 12.5 ton bana kaliyo 12.5*30 375 bin yapar 3 kişi 15 güne toplar 15 günde kişi başına 125 bin para düşer adam bulmam lazım 😂

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
904
596
93
sabahin 5 i 6 sinda basliyon oglen gunes gelmeden 12 ye kadar canin cikiyor 4000 de kurtarmaz onu :)) cay kesimi disardan kolay gozukuyorda degil benm anne tarafi trabzon oflu bizzat sahit oldm yapilcak is degil :)
Şimdi çay toplama makineleri çıktı daha kolay bilmeyene zor geliyo bana tarlada kafama 9 tane arı soktu bırakmadım yılan soktu bırakmadım kene soktu bırakmadım 😂

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
127
43
Pazarlık yap iyice düşür borcu hemen ödeme

Ert3107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
851
188
43
Birde icra dairesine git orası sağlıklı bilgi verir