http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Ulan yine yazdırıyorsunuz adına kayıtlı birşey yoksa başını alırlar anca. İşe girersin 4/1 maaşını alır başka birşey olmaz kim ne derse salla gitsin

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Üstüme hiç bi şey yok beyler yarın adliye gitcem mal beyanında buluncam ne diyim sizce
Ya kardeşim 5 6 senedir aynı durumdayım. Hiçbirşey ini alamazlar. Gidipte mal beyanında bulunma hiç birşeyini alamazlar. Düşme herkesin dediğine. Ararlarsa söz verme durumum olunca ödeyeceğim de geç. Ne hapis ne evine gelecekler. Aynı durumdayım

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
1,344
113
Ya sen felaket tellallığı yapmayı bırak eşşek
Bu arkadaş doğru diyor
Ev haczine gelmiyolar en fazla bulunduğun ildeki icra mudurlugune bürolar istek atıyor icra memurları geliyor ama sende gidebilirsin gelmeden , bir yada iki kez maksimum gelirler tutnacaga en kısa sürede ödeyeceğim de gec.

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Bu arkadaş doğru diyor
Ev haczine gelmiyolar en fazla bulunduğun ildeki icra mudurlugune bürolar istek atıyor icra memurları geliyor ama sende gidebilirsin gelmeden , bir yada iki kez maksimum gelirler tutnacaga en kısa sürede ödeyeceğim de gec.
Bu kanka. Kimsenin evinden birşey alamazlar. Alsalar bende 2 tv 2 PC var çoktan alırlardı. Boş beleş. İnsan korkutmaya çalışıyorlar. Ama tabii şeklin varsa öde kurtul borcundan öncelik budur. Yoksa da korkutmayın kimseyi

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
1,344
113
Bu kanka. Kimsenin evinden birşey alamazlar. Alsalar bende 2 tv 2 PC var çoktan alırlardı. Boş beleş. İnsan korkutmaya çalışıyorlar. Ama tabii şeklin varsa öde kurtul borcundan öncelik budur. Yoksa da korkutmayın kimseyi
Aynen öyle la kırk yaşına vardım ilk defa böyle tongaya düştüm ödeme sözü filan verip en son icra müdürü bana dediki bu oncocujlarina cevap verme bunlar yüzünden intihar edenler var bak şikayet vara bisuru hukuk bürosu şikayeti

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Gerek yok aşağılayıcı kelimelere reis..
Dostum bu kardeş internetten bulduğunu başka bi kardeşin durumunda da aynısını yaptı. Geldi yine aynısını yapıyor. Ben bunlarla 5 6 senedir belki daha da öncesi vardır uğraşıyorum. Yalandan insanlara korku vermesinin gereği olmadığını anlattım.

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,296
3,067
113
Ödeme sözü vermediğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Benim söylediğim de bu dost. Ama kötü oluyoruz finalde. Kimseye korku vermenin gereği yok yalandan. Olanı anlatacaksın ki adam reaksiyonu alsın kendine.
Ödeme sözü vermediğin sürece hiç bir sıkıntı olmaz

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,296
3,067
113
Benim söylediğim de bu dost. Ama kötü oluyoruz finalde. Kimseye korku vermenin gereği yok yalandan. Olanı anlatacaksın ki adam reaksiyonu alsın kendine.
Senelerdir icralığım aradıklarında şuan ödiycek durumum yok diyorum ödeme sözü almaya çalışıyorlar o tuzağa düşmem deyip kapatıyorım eve hiç bir şekilde gelmediler

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
1,344
113
Ben ödeme sözü verip onun belasını çeken biriyim o halde bile olayı çözdüm

Ama tabikide eline geçtikçe yatır kardeş kafan rahat olur borçlu olmak intiharla esndeger

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,745
2,104
113
2010 da mı ne o hapis cezası kalktı zaten kardeşim

İcra dairesine uğra on dk net bilgi al ama kesinlikle borçtan dolayı hapis cezası vs yok ben hergun üçe böldüm borclari üç beş atıyorum
Benimde icram var dost dayım avukat mal beyanı vesayre tazyik hapis cezası kalkmis dedigin gbi

anl94

Tatilde
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
878
113
Senelerdir icralığım aradıklarında şuan ödiycek durumum yok diyorum ödeme sözü almaya çalışıyorlar o tuzağa düşmem deyip kapatıyorım eve hiç bir şekilde gelmediler
İşte bazı putperest bilmişler yazarlar evine gelirler ederler falan filan diye. O putperestlere selam olsun 😜😘

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,296
3,067
113
İşte bazı putperest bilmişler yazarlar evine gelirler ederler falan filan diye. O putperestlere selam olsun 😜😘
Eve gelme olayı flan kalktı diye biliyorum gelsede birşey alamıyorlar hatta ailenden birini bile arayamazlar suç çünkü