Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
1,218
113
Snein kapıya icra memuru geldin mi

Attalia

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
611
274
63
Banka Alacakları icra dairesine bir dilekçe yazıp vereceksin 1 hafta içinde.
Üzerine kayıtlı bir şey yoksa "üzerime kayıtlı bir malvarlığım yoktur" yazman yeterli.
Maaşım varsa maaş bankanı ve hesap numaranı yazarsın bu kadar.
Başka da bir şeyim yoktur de imzala ver.
Bu kadar.

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
461
83
Kral bu 2000 lerde kalkmıştı
karşı tarafa bağlı hapis cezası kesinlikle yok ama mal beyanında bulunulmalı, mal beyanı zorunluluğu alacaklılara göre değişiyor mesela benim akbanka borcum vardı mal beyanı talep etmediler bende göstermedim ama mal beyanı isteseler icra dairesine gidip beyanda bulunmak zorunlu diye biliyorum. borcu ödemesine gerek yok sadece beyanda bulunması yeterli

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,500
498
83
Mal beyanında bulunma zorunluluğu yıllar önce kalktı zaten malın mülkün maaşın varsa 2 dkkda buluyor ne mal beyanı

Attalia

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
611
274
63
Mal beyanında bulunma zorunluluğu yıllar önce kalktı zaten malın mülkün maaşın varsa 2 dkkda buluyor ne mal beyanı
Benim iki farklı yerden mal beyanı istendi. Birisine beyanda bulundum, diğerine bulunmadım. Hiç bir şey çıkmadı şimdiye kadar

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
1,218
113
sakın ödeme sözü vs imza falan atma hiçbir şey yapamazlar
Ben o hataya düştüm işte , o yüzden telefonlara sakın bakma , eline geçtikçe yatır tabide ama bu hukuk bürolarında çalışan kendini avukat tanıtankar ikinyillik adalet mezunlari geneli hukuk bürosunun sahibiyle konuş ulaşmaya calis her türlü yardımcı oluyor ama altında çalışan kahpeler çevrene kadar arıyor bri oylw yaptı bana anasını s... Özür dilediler bende cimere bkdya filan yzdim kahpeyi sonra işten atıldı dedi hukuk bürosu

Kısa kardes
İcra dairesine on dk uğra
Sakın cevap verme

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
1,218
113
Hapis diye bişey yok borçtan icradan dolayı

vanbers

Maymun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
182
71
28
Ödeme beyaninda bulunma daha da bir sey yapamazlar elektronik haciz ve ustunde olan seyleri alirlar o kadar hapis falan yok

Attalia

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
611
274
63
Mal beyanında bulunmak seni sıkıntıya sokmaz, ondan korkma.
Fakat hukuk bürolarının aramalarını açmamaya çalış. Açarsan da kesinlikle sözlü yada yazılı kimseye ödeme sözü verme. Param yok de geç.

Yuce6161

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
11
8
Üstüme hiç bi şey yok beyler yarın adliye gitcem mal beyanında buluncam ne diyim sizce