- 1,422
- 1,218
- 113
Kral bu 2000 lerde kalkmıştıEkli dosyayı görüntüle 840382
karşı tarafın şerefsizliği yani
Kral bu 2000 lerde kalkmıştıEkli dosyayı görüntüle 840382
karşı tarafın şerefsizliği yani
Yok reis hiç gelen giden yokSnein kapıya icra memuru geldin mi
karşı tarafa bağlı hapis cezası kesinlikle yok ama mal beyanında bulunulmalı, mal beyanı zorunluluğu alacaklılara göre değişiyor mesela benim akbanka borcum vardı mal beyanı talep etmediler bende göstermedim ama mal beyanı isteseler icra dairesine gidip beyanda bulunmak zorunlu diye biliyorum. borcu ödemesine gerek yok sadece beyanda bulunması yeterliKral bu 2000 lerde kalkmıştı
Kardeş hukuk bürosunun o cucguklalugu sen yarın on dk uğra icraya bulun gerekirseYok reis hiç gelen giden yok
Benim iki farklı yerden mal beyanı istendi. Birisine beyanda bulundum, diğerine bulunmadım. Hiç bir şey çıkmadı şimdiye kadarMal beyanında bulunma zorunluluğu yıllar önce kalktı zaten malın mülkün maaşın varsa 2 dkkda buluyor ne mal beyanı
Bende öyle biliyorumMal beyanında bulunma zorunluluğu yıllar önce kalktı zaten malın mülkün maaşın varsa 2 dkkda buluyor ne mal beyanı
Icralik oldugunda belli tarihe odeme sozu ver , o tarihte odeme bakalim hapis varmi yokmu , bilmediginiz konulara yorum yapmayin dosticradan hapis olmaz göz korkutmadır o
Ben o hataya düştüm işte , o yüzden telefonlara sakın bakma , eline geçtikçe yatır tabide ama bu hukuk bürolarında çalışan kendini avukat tanıtankar ikinyillik adalet mezunlari geneli hukuk bürosunun sahibiyle konuş ulaşmaya calis her türlü yardımcı oluyor ama altında çalışan kahpeler çevrene kadar arıyor bri oylw yaptı bana anasını s... Özür dilediler bende cimere bkdya filan yzdim kahpeyi sonra işten atıldı dedi hukuk bürosusakın ödeme sözü vs imza falan atma hiçbir şey yapamazlar
Yook kardesIcralik oldugunda belli tarihe odeme sozu ver , o tarihte odeme bakalim hapis varmi yokmu , bilmediginiz konulara yorum yapmayin dost