- 1,823
- 842
- 113
Beyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Çalışıyorsan maaşa haciz koyarlar hapis mapis olmaz korkmaBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Atmazlar tabi sorumu buBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Ödeme.hapis yok hiçbir şey olmuyorBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
anlaştıysan ödiycem diye bilgi verip ödemediysen atarlar çok emsali var youtube veya googleden araştırabilirsinBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
1 yıl önce basıma geldi ödeme sözü verip ödemedim hapis cezası yiyordum az dahaanlaştıysan ödiycem diye bilgi verip ödemediysen atarlar çok emsali var youtube veya googleden araştırabilirsin
Atmıyor kardesm.ne hapsi hiçbir şeyde olmuyoranlaştıysan ödiycem diye bilgi verip ödemediysen atarlar çok emsali var youtube veya googleden araştırabilirsin
aynen hiçbirşey olmuyor haklısın , taahhütü 1gün geçir bakalım ne oluyorAtmıyor kardesm.ne hapsi hiçbir şeyde olmuyor
daha avukata taahüt vermemişsin anladığım kadarıyla 10k ödedin sonra taksitlerin 1sini aksattın mı tazyik hapsi vardı geçende birisi kalktı dedi araştırdım öyle bi karar bulamadım taahüt vermemeye bak maaşın varsa en fazla ona haciz gönderirler.Beyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Atmazlar aga rahat olBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
İmza atmadıktan sonra birşey olmaz 10bini bile ödemene gerek yokBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Ben geçirdim taahhütü 3 senedir de kimse hapse falan atmadı öyle duruyoraynen hiçbirşey olmuyor haklısın , taahhütü 1gün geçir bakalım ne oluyor
8 yıl 16 gün hapis cezası yersinBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Hapis yok btoBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Adamı paniğe sokma günahtır ya söyle yorumlar yapmayın8 yıl 16 gün hapis cezası yersin