Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Arkadaşlar selam işten az önce döndüm icra kağıdı falan dedi annem dolandiricidir bilmem ne dedim e devletten de kontrol ettim gerçekten ihtar gelmiş.

Uzun incelemelerim sonucu bi hanımefendinin muhtemelen kiralamış olduğu papara hesabından x bir siteden 3k ödeme gelmiş bana

Hanımefendi de hesabı aldıktan sonra koşa koşa avukata gitmiş ben bu tutarı şehven gönderdim fakat geri iade alamadım diye

Paparada numaram güncel olmasına rağmen
tarafıma herhangi bir sms mail veya arama yapılmadan icra davası açılmış

1 - 3k çok problem değil aslında ama bedavadan siteden gelen parayı çakalın birisine geri ödemek koyar
2 - Ki bence daha büyük problem her paparasını geri alan kişi bu tarz bir yola başvurup illegal parayı bizden geri almaya çalışırsa ne nane yiyeceyuk ödeyecek olan var ödeyemeyecek olan var ki çok daha yüksek işlemlerim oldu Allah'tan ki meblağ yüksek değil

Yapılabilir birşey var mıdır konuyla ilgili veya başından daha önce bu tarz bir olay geçen varsa yorumları okuyor olacağım.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
karı hesabı kiralıyo sonra alıp seni dava ediyo nası iş la o mahkeme dmeemiş mi sen hesabı kime verdin ne yaptın diye

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,444
4,759
113
Arkadaşlar selam işten az önce döndüm icra kağıdı falan dedi annem dolandiricidir bilmem ne dedim e devletten de kontrol ettim gerçekten ihtar gelmiş.

Uzun incelemelerim sonucu bi hanımefendinin muhtemelen kiralamış olduğu papara hesabından x bir siteden 3k ödeme gelmiş bana

Hanımefendi de hesabı aldıktan sonra koşa koşa avukata gitmiş ben bu tutarı şehven gönderdim fakat geri iade alamadım diye

1 - 3k çok problem değil aslında ama bedavadan siteden gelen parayı çakalın birisine geri ödemek koyar
2 - Ki bence daha büyük problem her paparasını geri alan kişi bu tarz bir yola başvurup illegal parayı bizden geri almaya çalışırsa ne nane yiyeceyuk ödeyecek olan var ödeyemeyecek olan var ki çok daha yüksek işlemlerim oldu Allah'tan ki meblağ yüksek değil

Yapılabilir birşey var mıdır konuyla ilgili veya başından daha önce bu tarz bir olay geçen varsa yorumları okuyor olacağım.
Havalede benim arkdasa 10 k gelmişti 2 yıl önce o arkadaşın başında senin dedin şey geldi icralık direk maaşa koydular

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,561
113

Bizde siteye yatirdigimiz paraları kimin uzerineyse dava açıp alalım. Ülkede adalet yokki mk

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Valla 200 300k tek seferlik işlemlerim oldu daha önce 3klık işlemle kurtulduğuma duacıyım şu an ama her hesabını kiralayan icra dairesine gidip herkese şehven para gönderdim diye dava açsa miki tutarız hepimiz

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,978
4,561
113
Valla 200 300k tek seferlik işlemlerim oldu daha önce 3klık işlemle kurtulduğuma duacıyım şu an ama her hesabını kiralayan icra dairesine gidip herkese şehven para gönderdim diye dava açsa miki tutarız hepimiz
O cekimlerini ben gönderdim. Yarısını iade etmezsen sabah icra dairesindeyim.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Böyle bir şey varsa biz zengin olurduk dost muhtemelen karı diye bunlara tolerans gösteriyorlar hem birden çok dava açmıştır bu karı 3k için dava açıyorsa kim bilir daha kimlere kimlere dava açmıştır eğer bunu kanıtlayan biri olursa nasıl bu kadar sehven gönderdin diye bütün davaları kaybeder muhtemelen teker teker yolluyorlar avukatla para kırıyorlardır

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
Sanırım en güvenlisi daima kripto yatırım ve çekim

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,721
2,324
113
Böyle bir şey varsa biz zengin olurduk dost muhtemelen karı diye bunlara tolerans gösteriyorlar hem birden çok dava açmıştır bu karı 3k için dava açıyorsa kim bilir daha kimlere kimlere dava açmıştır eğer bunu kanıtlayan biri olursa nasıl bu kadar sehven gönderdin diye bütün davaları kaybeder muhtemelen teker teker yolluyorlar avukatla para kırıyorlardır
Kaç yıla kadar geri alabiliyoruz gönderdiğin paralardan hiç gelen olmuyor bı avukatla konuşmak lazim

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Dostum hesabı kiralayıp geri aldıktan sonra papara hesabı kapatıyor ve o Tc ile onaylı hesap kullandırmiyor o işte başka iş vardır

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Mantıklı bir açıklaman var mı dost 2 3 parçada site cekimim gelmiş o tarihlerde 2 3 dk var aralarında
Bence site elemanı hesabını kullandırmis ama hesabı vermemiş ondan sonra siteden ayrıldıysa böyle bir yola başvurmuş olabilir

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Dava olarak nasıl açılmış anlamadım uzlaştırmacilik Kapsamina giriyor böyle işler
Valla ben de anlamadım bi ara bi gazeteci hepimizin kimlik verileri çalındı vs vs diyordu e devleti kontrol ettim o yüzden ama herhangi bir şekilde iletişime geçmeden elinde kanıt olmadan nasıl direkt dava açılmış benim asıl aklıma yatmayan konu o