Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
254
63
Beni bu numaradan aradılar icra için memurlari yolacagim ama Yaşın küçük olduğu için arıyorum birinden yardım al ödeme yap fln alakasız konuşuyorlar ağa paşa gibi konuşuyorlar ne kadar doğrudur bu aradıkları numara bu ‪0507 519 17 00‬ internette hacize veya icra evdeki eşyaları almadığı yazıyor ne kadar doğru 10bin TL'lik borcu 25bin yapmışlar yenikoza şirketi

morientes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
59
28
Beni bu numaradan aradılar icra için memurlari yolacagim ama Yaşın küçük olduğu için arıyorum birinden yardım al ödeme yap fln alakasız konuşuyorlar ağa paşa gibi konuşuyorlar ne kadar doğrudur bu aradıkları numara bu ‪0507 519 17 00‬ internette hacize veya icra evdeki eşyaları almadığı yazıyor ne kadar doğru 10bin TL'lik borcu 25bin yapmışlar yenikoza şirketi
Net dolandırıcı

morientes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
59
28
Bilmiyorum borcum var evet icrada ama eve memur yolacagiz fln diyorlar birde yeni evliyim iş güç olmadığı için odeyemedim daha sıkıntı eve fln gelirler diye
Ya kanka bir yere borcun varsa bırak borcun olan yer düşünsün Sen niye düşünüyorsun alacaklı olan onlar Sen rahat ol

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Yeni Koza şirketinin kendi adamlarıdır baktılar devlet avukat para alamıyor ne yapsalar onlarda kendilerine göre bir yol buldular bir arkadaşımı da aynı yerden aradılar 2 ay kadar önce adamların devlet le kanunla bir alakasi yok bildiğin mafya o.c lari bir şekilde alıyorlar parayı çocuğun başına bela oldular alana kadar Allah yardımcın olsun simdiden

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
254
63
Yeni Koza şirketinin kendi adamlarıdır baktılar devlet avukat para alamıyor ne yapsalar onlarda kendilerine göre bir yol buldular bir arkadaşımı da aynı yerden aradılar 2 ay kadar önce adamların devlet le kanunla bir alakasi yok bildiğin mafya o.c lari bir şekilde alıyorlar parayı çocuğun başına bela oldular alana kadar Allah yardımcın olsun simdiden
Alla alla djdjjd valla geleni biçerim

morientes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
59
28
Allah Allah Yeni kuzu o kadar sıkıntılı mı benim de borcum vardı 9.000 TL

huseyin38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
290
57
28
Yeni koza öyle bir taktik uyguluyor devrettiği hukuk bürosunun çalışanları arıyordur gir uyaptan kontrol et haciz talimatı var mı haciz masrafı girilmişmi? Öyle basit değil çoğu avukat yaptırmaz işlem